Különbözö fogyasztóteák segitik a fogyást, s melyek azok?
Zsurlo-csalantea, ezeknek van tisztito es vizhajto hatasuk is, tehat segiteni fognak.
Herbaria termekei kozott erdemes szetnezned, mivel lehet, hogy lehet kulon teakevereket is kapni keszen.
Korrekt diéta és sok mozgás mellé a tea pont annyit számít, mint ha piros sapkában lennél egész nap. SEMMIT! Anélkül meg szintén SEMMIT!
Ja, hát ártani nem árthat. De az sem árt, ha kifested a szobádat, felraksz egy képet a falra, nézel egy filmet a TV-ben. Ezeknek pont annyi szerepük van a diétában, mint a teáknak :D
zöld tea, zöld tea zöld tea :)
2-3 liter víz naponta és mellette ehetsz szépen bármit. (nem túlenni csak enni).
a legjobb anyagcsere gyorsítók dobogóján áll a víz és a zöld tea. sokat utánajártam én már ennek. felpörgeti az anyagcserédet, de nem olyan durván. munkahelyen is iszom.nem okoz gondot. bárhol bármikor ihatod. és olcsó. bioboltban vedd. 380 ft egy doboz 20filteres. ne cukrozd, max kicsi citromlé.naggyon finom. remélem, segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!