Mi a véleményetek a fogyasztó teákról?
Véleményem, hogy fogyasztó tea nincsen.
Zsírt égetni sporttal és diétával lehet, ha lehetne máshogyan, akkor nem lenne ennyi elhízott ember.
Egy-egy ilyen tea kúrával max. annyit érhetsz el, hogy a felesleges vizet kihajtja belőled (nem fogsz tehát jobban kinézni, sem vékonyabb nem leszel, sem tartós nem lesz az eredmény, egyszerűen kevesebbet mutat majd a mérleg)
Vagy jó kis hasmenést okoz, amivel ugye szintén nem zsírt égetünk...
Egy kg zsír 9000 (!) elfogyasztott felesleges kalória után rakódik rád. Ezt tehát nem lehet teákkal ledolgozni.
Sajnos.
Én tinikoromban elég sokat kipróbáltam. Jó sok eszem volt. :D Mályvatea, szűztea, zöld tea nagy adagban, stb...
Igazából egyik sem használ. A mályvateától fogytam pár kilót, de csak azért mert egész napos hasmenésem volt tőle + még vízhajtó is. De ugye az nem zsír, bár a mérleg egy ideig kevesebbet mutat, csak az nem "igazi" fogyás. A szűztea is hashajó hatású egyébként (meg a legtöbb ilyen tea), tehát ha nem az egész napot otthon töltöd a WC közelében, akkor annyira nem érdemes.
A töld tea szerintem jó, bár önmagában ez nem fogyaszt, de nagyon egészséges. SEGÍTHETI a fogyást, ha diétázol mellette.
Hmm, bár visszakapnám a pénzt, amit ilyen hülyeségekre vertem el. :D Szerintem ne vegyél ilyeneket, nem éri meg.
hashajtó hatásúak
ha hozzászoksz, anélkül már nem fogsz tudni wc-re menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!