Fogyasztópor vagy shake, ami bevált? Tippeket várok!
Egyáltalán van olyan étrend-kiegészítő por vagy shake, ami DIÉTA és TESTMOZGÁS mellett rásegít a fogyásra?
Ha van ilyen, vagy tapasztalataitok alapján már be is vált valamelyik, feltétlenül osszátok meg! :)
Ez jónak hangzik, nagyon köszi! :)
De azért még várok tippeket! :)
Nem az első ellen beszélek, de én is próbáltam anno (kb 1 éve), szerintem elég magas a szénhidrtáttartalma, és a cukor szó szerint ropogott a fogam alatt. Emellett a 3. napon rosszul lettem, és abbahagytam (igaz én úgy csináltam, ahogy a papír írta, minden étkezést ezzel pótoltam, mert elvileg ezt javasolja, mára rájöttem, ez hülyeség...)
Inkább vegyél fehérjeport, azzal helyettesítsd pl a vacsorádat, vagy egyél vmi fehérjét vacsorára (tojás, túró), és azt egészítsd ki ezzel, többre mész vele, mint bármilyen "csodaszerrel", amiktől csak a pénztárcád fog fogyni.:-(
(Írtad, hogy diéta és mozgás mellé, ami rá segít a fogyásra... Edzés előtt L-Karnitin készítményt ajánlanak, azt próbáld meg.)
Fogyasztópor:D?
Az milyen már?A t diétás termék 55% cukor az ára meg botrány.
A fehérje turmix meg táplálék kiegészítő.
Vagyis,ha már összeállítottál egy tökéletes étrendet,akkor ha szükségesnek érzed pl edzés után,ihatsz gyorsan felszívódó fehérjét.
Összekevered a fehérjét a zsírégetővel.A zsírégetőt edzés előtt kell bevenni és megpörget,ezáltal több kalóriát égethetsz el.De persze ez is csak jó étrend mellett érdemes,mert különben fölösleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!