Megmondanátok a "miért"-jét? Ultra loss shake.
Ma kezdtem el inni az ultra loss shake-et és olvastam, hogy reggel kell inni, meg esetleg vacsi helyett (napi 1-2*). Már egy ideje diétázom (több kevesebb sikerrel), mozgok rendszeresen (aerobic, spin racing), de gondoltam kipróbálom, hátha! Nem csodát várok tőle, hanem csak kíváncsiság.
A kérdésem pedig az lenne, hogy reggel muszáj inni vagy elég csak vacsi helyett? Mert igazából nálam az jelent problémát és azt hiszem ezért nem olyan mértékű a fogyás, mint ahogy képzeltem (6kg ment csak le január közepe óta).
Válaszotokat előre is köszönöm!
Őszintén, szerintem azért mondják, mert így hamarabb elfogy, és többet kell venni belőle, vagyis nekik kedvez, mert többet vesznek...
Diétánál a legfontosabb, hogy reggel normálisan, bőségesen reggelizz, és a vacsora legyen könnyű, light-os, így hagyd meg továbbra is vacsorára ezt a shake-t, reggelire meg egyél rendesen.
Én nem használok ilyet, (majd szeretnék, mert a vacsorát én se mindig tudom úgy megoldani, hogy az diétás legyen), de szintén jan. óta csinálom, és rólam is csak 5 kg ment le.
Szerintem legyél türelmes (nekem is nehéz, de megpróbálok az lenni), le fog menni a többi is:-)
Január közepe óta a 6 kg teljesen normális fogyás.
Én biztos nem innék ilyen szarokat.
Azért nem megy a fogyás, mert nem értesz a kajáláshoz. nem akkor kell táplálékkiegészítőt szedni, amikor a dobozra van írva, hanem amikor szüksége van rá a szervezetednek.
Ez a shake egy viszonylag magas ch tartalmú fehérjepor. Én edzés után, és este lefekvés elött innám, reggel nem szükséges. azért írják, hogy 2x idd egy nap, hogy 2 étkezést kiválts vele.
Egyébként jó nagy átverés a cucc, fél kiló felhigított proteinporért elkérni 5 rongyot, csak azért, mert ráírták, hogy ultra loss shake...
Köszönöm a válaszokat!
Utolsónak: tény, hogy nem értek a kajáláshoz, de azért 20 hétig 160g-os diétán voltam kismama koromban, ahol bizony keményen be kellett tartanom azt a 160g-ot, tehát nagyjából fejből tudtam miben hány g ch van...
A probléma inkább a fejemmel van, mert akkor motivált, hogy egészséges Kislányom legyen, most viszont "csak" a fogyás motivál.
Maradok az esti shake-nél, mert reggel uolyan éhes voltam! :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!