Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mit gondoltok ezekről?

Mit gondoltok ezekről?

Figyelt kérdés

Délig csak gyümölcsöt eszek, általában 2-3 almát. Dél körül megeszek egy teljes kiörlésü / rozskenyeres szendvicset. Ha haza érek a suliból (2-3 óra körül) akkor eszek főt ételt ami itthon van, de csak 1 adagot és abból se sokat. Eztután megint sok alma. Vacsorára szoktam magába parizert enni. Ez igy milyen étrend? a testkontroll alapján kezdtem el...

Másik kérdésem az, hogy naponta megiszok 2-3 liter folyadékot, természetesen nem cukros üditőket, és látom hogy a testem nagyon elraktározza a folyadékot, ezért arra gondoltam, hogy valami vízhajtóra lenne szükségem, ti mit gondoltok?

Természetesen sportolok is heti 2-3 alkalommal aerobic. És jövöhéttől kondi.

Bocsánat hogy hosszu voltam :)

2011. márc. 31. 22:03
 1/3 anonim ***** válasza:

kevés a fehérje. am ha ennyi almát eszel, egy hét múlva rá se tudsz majd nézni, mellesleg nincsenek benne azok a dolgokat, amire a szervezetednek szüksége van. Reggelre egyél inkább halat, rántottát, túrót, vagy akármilyen sovány húsfélét zöldségekkel, tk kenyérrel. A reggeli a legfontosabb, azt ne almázd el. Amúgy egy kevesebb túlsúllyal rendelkezőnek elmegy egy a diéta, de ha több van, akkor nagyon kevés.

Amúgy meg nehogy vízhajtózd magad, könyörgöm, bocs, de ez tiszta hülyeség, a vízben aztán semmi kalória nincs, és szüksége van a szervezetednek 2 literre naponta. Add meg neki. Nem ismered annyira a tested, ahogy senki sem, hogy jobban tudnál dönteni. Ne vegyél be gyógyszereket tiszta fölöslegesen, mert alapvetően minden gyógyszer méreg.

A mozgás rendben van.

2011. márc. 31. 22:22
 2/3 Vadmeggy ***** válasza:

Egyetértek az előző hozzászólóval, nagyon kevés a fehérje. Reggelire kellene halat, sovány túrót/sajtot, vagy csirkelmellet fogyasztanod, ebédre szintén mehet a csirkemell zöldséggel/rizzsel, este pedig lehet egy pohár yoghurt, vagy kefir almával, vagy egy szelet teljes kiőrléső kenyérrel/abonettel.

A tested 60% a víz, még szép, hogy elraktározza... Nem a víztől leszel hízol el, hanem a szar étrendtől.

2011. ápr. 1. 14:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Legelso jol irta le. A reggeli fontos!

Vicces kicsit a mondas es regimodi, de meg mindig igaz, nem veletlenul talaltak ki> Reggelizz mint egy kiraly, ebedelj mint egy nemes, vacsizz mint egy szegeny... :)

Reggelire sok sok feherje es keves cukor. A reggeli cukor (gyumolcsben vagy muzliben) durvan felnyomja a vercukrod ami kesobb pedig ugyanilyen durvan visszazuhan.

Vizhajtot, gyogyszert Soha!

2011. ápr. 4. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!