Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » 30db Adipex-től ki hány kilót...

30db Adipex-től ki hány kilót fogyott?

Figyelt kérdés
68kg-ról 58kg-ra szeretnék!sikerülhet?
2011. márc. 31. 09:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nem túl bonyolult úgyhogy leírom itt...

Kávézni szoktam (minden ilyesmit édesítőszerrel ami nem kalóriás) kevés tejjel, napi kb 2x.

Nem tartom a reggeli ebéd vacsora stb "modellt" amiről tudom hogy azt mondják nem jó mert a vércukorszint bla bla...

Nem nagyon figyelem mit eszek csak mindennek a kalóriáját számolom ki, és arra figyelek hogy ne nagyon közelítse meg az 1500-at.

Naponta kb 2órát szoktam mocorogni és ilyesmiket csinálni : (kocogás, bicikli, ellipszis,a sétálgatást a kutyával nem számolva) néha ráteszek kb 300 hasprést...

Nem szeretem a húsokat, a joghurttól és kefírtől herótom van, utálom gyűlölöm, a zöldségeket szeretem meg nem szoktam arra se figyelni hogy a paraszt bácsi ujját is beleőrölték e a kenyérbe :-) nagyjából ennyi... (de nem folyamatosan fogyózom, kb egy éve fogytam azt a sokat, most kezdtem el megint kb egy hónapja, addig tartottam az eredményt, az addigit...)

2011. márc. 31. 17:31
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Hát gratulálok, így sose fogysz lefogyni. Nevetséges az étrended és a mozgásod is. :DDD
2011. márc. 31. 17:33
 13/20 anonim ***** válasza:
ja persze igy sose fogok :-D mellesleg jól leírtad mi a hiba... végülis egy dekát se fogytam eddigi életem során...
2011. márc. 31. 17:35
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

Ebbe konkrétan minden hiba, míg leírnám.. :)))

És a nyakamat ráteszem, hogy nem zsírból fogytál..

Hát igne, ehhez csak gratulálni lehet! Büszke lehetsz magadra :DDD

2011. márc. 31. 17:36
 15/20 anonim ***** válasza:
épp csak majdnem 20 kilót... mellesleg te sem úgy születtél szerintem hogy mindent pontosan tudtál, ha 60 kg-nyi súlyfelesleget voltál képes felhalmozni... tekintve hogy ÉN nem vagyok 60 kg! ... és nem hiszem hogy nőként 30kg-os súlyokkal kellene feszítsek a kínpadokon...
2011. márc. 31. 17:37
 16/20 anonim ***** válasza:
lehet hogy neked durván meg kellett regulázni az étkezési szokásaidat de azt kétlem hogy kevésbé volt nevetséges amit te csináltál, mire 100fölé keveredtél... és nem hiszem hogy illik teliberöhögni a másikat így...
2011. márc. 31. 17:45
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Szedtem egyszer valami hasonlót. Pulzusom ezer, fejgörgcs, migrén. Két hétig bírtam, lement 5 kiló. A fenti vita kiakasztott. Nem kellene fogyóznod, abban a pillanatban, hogy elfogadod saját magad, főleg, hogy nem egy viziló méretről van szó, magad is lefogysz. Jön a meleg, próbálj sokkal többet inni, meg leveseket. A szervezetnek mindenre szüksége van.

Írok valamit, ami nem ide való, de mégis. 30 éve szalonna, töpörtyű, zsíroskenyér, stb. nem volt ennyi autó, többet gyalogoltunk. Én is elkezdtem diétázni belebetegedtem. Most megeszem amit kívánok, amikor kívánom és nem hízok, sőt fogyok. Arra figyelek, hogy ne zabáljak, csak mindenből ovisadagot. Egészséges vagyok és formás, van nagy cicim, seggem imádnak a pasik. 38 éves vagyok és boldog 90 kilós.

2011. ápr. 7. 18:47
 18/20 Vaya válasza:

Én 20 szemtől 3 kilót adtam le, volt úgy, hohy egy nap csak egy maréknyi lecsót ettem. Abszolút nem volt semmi étvágyam és éjszaka csak pislogtam. Arra jó volt, hogy össze szűkült a gyomrom...

Mondjuk én most 3-jára csináltam és sztem hozzá szokott a szervezetem, 10 éve 10 szemtől 8 kilót fogytam...

Most a mályva tea vastagbél tisztító kúrát csinálom és 10 nap alatt lement 4 kiló. És ez azért gyógynövény...

2011. jún. 23. 17:24
 19/20 anonim ***** válasza:

Ne hidd, hogy egy tisztító kúrától zsírból fogysz.

Az csak salakanyag.

2011. jún. 23. 17:32
 20/20 Vaya válasza:
Te úgy látom egy nagyon okos valaki vagy!!! Pont ez volt a célom, mert a salak anyag miatt nem sikerül a fogyás! Tudod, van olyan is! És többet ért eddig ez, mint bármi más! Indíts egy bogot és oszd ott az észt.
2011. jún. 24. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!