Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » 30db Adipex-től ki hány kilót...

30db Adipex-től ki hány kilót fogyott?

Figyelt kérdés
68kg-ról 58kg-ra szeretnék!sikerülhet?
2011. márc. 31. 09:22
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Szia! 5-6 kiló tuti sikerül. Nekem 30 szemtöl 8 kg ment le, de én 85kg voltam. Én 3 hónapig tervezem szedni, olyan 68 kilóval már elégedett leszek :-)
2011. márc. 31. 10:07
 2/20 A kérdező kommentje:
Szia!A gyógyszerszedésen kívül tettél valamit a fogyás érdekében?
2011. márc. 31. 11:44
 3/20 anonim ***** válasza:

Első vagyok :-)

Én dél körül vettem be és vacsit már nem ettem, ennyi. A mozgás meg a napi 3x kutyasétáltatás volt.

2011. márc. 31. 15:26
 4/20 anonim ***** válasza:
engem is érdekel ez a gyógyszer vagy mi, de félnék beszedni mert elég kétes, nem? ...
2011. márc. 31. 16:27
 5/20 anonim ***** válasza:

A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:55

szerintem egyáltalán nem szánalmas az ha az ember megtesz mindent azért hogy alakuljon és mellette igénybe vesz gyógyszeres segitséget, mitöl szánalmasabb mint a gyomorgyűrű vagy a body builderek mindenféle tápszere stb? ...

2011. márc. 31. 16:28
 6/20 anonim ***** válasza:
0%

Mondjuk attól, hogy amfetamin-származék :)

Különben meg ha normálisan táplálkoznátok és mozognátok akkor simán lemennének a kilóitok, de mindegy. Érdeke,s nekem is sikerült majdnem 60 kg-t leadni mindenféle gyógyszer meg kiegészítők nélkül..

2011. márc. 31. 16:44
 7/20 anonim ***** válasza:
de máshol meg azt írták róla hogy nem igaz hogy amfetamin származék... hanem ez csak egy bla bla és nem az... azért is irtam azt is feljebb hogy kiváncsi vagyok de nem venném be mert kétes... ez tök jó dolog hogy leadtál ennyit és igazán nagy dolog de ha az emberen csak 3kg nagyon ragaszkodó zsír van és a szervezeted is körme szakadtáig ragaszkodik hozzá mintha szín aranyból lenne és bármit teszel nem megy le segítség nélkül...?
2011. márc. 31. 17:14
 8/20 anonim ***** válasza:
0%

Olyan nincs, hogy megfelelő táplálkozással és mozgással nem megy le.. ;)

És igen, tényleg amfetamin-származék. Olvass utána.

2011. márc. 31. 17:15
 9/20 anonim ***** válasza:
de szerintem igenis van... énis még régen 75kg-ról indultam és ha megszakadok is nem tudom vagyis nem tudtam eddig sehogy sem mosolyogva minden nélkül edzéssel 56kg alá vinni... az első tízes az minden különösebb nehézség nélkül lepattan... utána kicsit nehezebb aztán meg kínszenvedés...
2011. márc. 31. 17:21
 10/20 anonim ***** válasza:

Akkor nem jól csinálsz valamit.

Írd le nekem e-mailbe az étkezésed, edzéseid és megmondom, mi a hiba.

2011. márc. 31. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!