Mi a különbség Norbi update-s termékei és a hagyományos diabetikus készítmények között?
"A norbis update párizsi, meg ugyanolyan párizsi, mint bármelyik más, csak rá van írva, hogy update 1,2,3 stb. Ami azoknak jó, akik lusták megtanulni a táplálkozás fortélyait, és inkább fizetnek azért, hogy valaki megmondja nekik, mit mikor lehet, ahelyett, hogy megtanulnák maguktól."
ennyi! a lustaság miatt az emberek komoly összegeket hajlandóak fizetni (lásd mindenféle hülye fogyasztótabletták), amikor meg zöldséget, gyümölcsöt, kondibérletet, futócipőt stb. kéne venni, akkor meg hirtelen nincs pénz. (ezt általánosságban írtam).
*nem ismerek egyetlen komolyan sportoló embert sem, aki norbis mókákat venne/enne.
Én meg nem ismerek kövér komolyan sportoló embert.
*De ezek a termékek nem is nekünk lettek kitalálva. Nekem nem szint az, hogy egy 100 kilós nő lesz 90.
Elhiszem, de ezzel nem segítettél a kérdezőnek. Olvasd újra a kérdést, és próbáld meg értelmezni!
különbség - update - diabetikus
Igaz, amit írtál, csak baromira nem érdekel senkit, mit eszel, és szerinted miért sz*r az update.
*a lustaság miatt az emberek komoly összegeket hajlandóak fizetni
Ez sem tartozik ugyan a kérdéshez, de ebben sem látom a problémát. Ha volt pénze meghízni (kóla, nasi, zaba), akkor legyen pénze lefogyni is.
1. Szerintem érdemes elolvasni a könyvét talán egy kis segítségnek (amit könyvtárból is ki lehet venni, nem csak a boltban megvenni)
2. Nekem van konkrétan ismerősöm, aki az ő módszerével fogyott, és ez elég meggyőző volt számomra.
3. Az Update márkajelzésű dolgok tényleg sokkal drágábbak, így esetleg van egy más módszer. Érdemes a termékeken olvasni az összetételekről, és egyből el tudod dönteni, hogy akarsz-e belőle venni, vagy nem. Én úgy gondolom, hogy egy teljes kiőrlésű, vagy graham lisztet ha megveszek egy nagy áruházláncban sokkal olcsóbban, nem hiszem, hogy attól olyan sokkal többet érne a Norbi lisztje (annak ugyan nem ismerem az összetételét). Van viszont olyan termék, amit eszem ágába sem lesz levenni a polcról. Eddig néha vettünk pl. egy bizonyos savóitalt, ami elvileg egészséges, és szokták ajánlani, fogyókúrázóknak, de épp tegnap olvastam az oldalán, hogy tartalmaz aszpartamot. Hát ennyit a figyelésről.:( Mindig akad valami. Sajnos azonban az embernek sokszor a pénztárcája megszabja, hogy mit ehet, és mit nem.
akkor a kérdésedre tényleg csak az a megoldás, ha szépen összeveted az összetevők és tápanyagtartalom alapján a kajákat. én soha nem veszek update cuccokat, csak az alapanyagokat frissen, aztán én főzöm meg, ebben bízom meg a leginkább.
sokan mondják, hogy működik az egész, úgyhogy lehet benne valami, de szerintem sokkal olcsóbb, ha valaki összeállít magának egy normális étrendet a maga által készített egészséges kajákból. csak éppen (ahogy előttem is írták páran) valakinek elég kényelmes megoldás, ha kap egy komplett útmutatót az étkezéshez, ahelyett, hogy maga nézne utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!