Eredmény a slimfit tablettával kapcsolatban? Beválik?
Figyelt kérdés
2011. márc. 18. 22:16
2/7 Saca35 válasza:
Nekem segített!!! Hatásos, nem úgy minta többi sz.a.r. amit kipróbáltam.
3/7 Andika82 válasza:
Saca 35! Neked mennyit sikerült fogynod? És mennyi idő alatt? Nem volt mellékhatása? Ne haragudjatok, hogy belekérdezek, de nem tudom belevágjak-e?
4/7 Saca35 válasza:
Első héten 2 kg-ot fogytam,úgy hogy a diétát nem tartottam be. Kb 10 nap után rávettem magam a diétára is és így összesen 1 hónap alatt lement 5,5 kiló.
Mellékhatása nem volt és a kúra után rendeltem még 2 dobozzal későbbre.
5/7 anonim válasza:
Sziasztok!én is próbáltam már. én 92kg-ról fogytam le 86-ra,de már másfél hónapja szedem,mellette figyelek az étkezésemre is,próbálom hanyagolni a zsíros ételeket.
6/7 anonim válasza:
Én már lassan 1,5 hónapja szedem,de még 1 kg se ment le,pedig este 6után nem eszek és már 2 hete rendszeresen járok futni is esténként. Fogalmam sincs,hogy miért nem megy.
7/7 anonim válasza:
Én két hónapig szedtem, nekem ennyi idő elég volt, hogy lemenjen a tervezett fölösleg (ez 7 kiló volt). Igaz én nem diétáztam mellette, de heti kétszer eljártam futni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!