Megittam ma 15 gramm keserűsót és nem hat?
ha úgy vesszük tényleg büdös, de olyan jóóó!! én legalábbis imádok sportolni, és ha nincs meg a napi másfél óra, teljesen idegbeteg vagyok utána... és olyan jó alakom van tőle, hogy a legkevésbé sem félek a strandszezontól... de hát aki hülye: száradjon ki, legyen összeaszott, és mégis plöttyedt kedvtelen vmi...
további szép estét!
21L
tegnap 22:39
Igaz, hogy van itt néhány hülye, aki ezzel próbál fogyni, de annak a kérdéséről ez lerí, ennél a kérdésnél sztem nem.
Én pl méregtelenítés céljából ittam a Hunyadi vizet, (csak nem volt hatása)... Másik, hogy sajnos sokan vagyunk, akiknél akár 1 hétig is előfordul, hogy nem úgy mennek a dolgok, ahogy kéne... (Nekem csak 1x volt ilyen, de ismerek olyat, nem is egyet, akinek rendszeres probléma, igazából erre vannak ezek kitalálva. Az, hogy sok buta ember a könnyebb utat válassza, és nem rendeltetésszerűen használja, az már más téma...)
tegnap 23:08
Anyukám, 21 évesen kinek nincs jó alakja??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!