Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Megittam ma 15 gramm keserűsót...

Megittam ma 15 gramm keserűsót és nem hat?

Figyelt kérdés
Keveset ittam vagy mi a baj? kb 2dl vizben volt...
2011. márc. 15. 20:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
ha 15 grammot ittál meg, az tényleg nem 6.
2011. márc. 15. 22:34
 12/20 anonim ***** válasza:
Igyál mályvateát - garantált a hatást :) Programot ne tervezz 2 napig.
2011. márc. 15. 22:38
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
és minek hashajtót szedni, ha nincs rá szükség, büdös a sport, vagy mi?
2011. márc. 15. 22:39
 14/20 anonim ***** válasza:
37%

ha úgy vesszük tényleg büdös, de olyan jóóó!! én legalábbis imádok sportolni, és ha nincs meg a napi másfél óra, teljesen idegbeteg vagyok utána... és olyan jó alakom van tőle, hogy a legkevésbé sem félek a strandszezontól... de hát aki hülye: száradjon ki, legyen összeaszott, és mégis plöttyedt kedvtelen vmi...

további szép estét!

21L

2011. márc. 15. 23:08
 15/20 A kérdező kommentje:
májtisztitó kúrában van benne. ott többet irnak de attól már félek
2011. márc. 16. 08:52
 16/20 anonim ***** válasza:

tegnap 22:39

Igaz, hogy van itt néhány hülye, aki ezzel próbál fogyni, de annak a kérdéséről ez lerí, ennél a kérdésnél sztem nem.

Én pl méregtelenítés céljából ittam a Hunyadi vizet, (csak nem volt hatása)... Másik, hogy sajnos sokan vagyunk, akiknél akár 1 hétig is előfordul, hogy nem úgy mennek a dolgok, ahogy kéne... (Nekem csak 1x volt ilyen, de ismerek olyat, nem is egyet, akinek rendszeres probléma, igazából erre vannak ezek kitalálva. Az, hogy sok buta ember a könnyebb utat válassza, és nem rendeltetésszerűen használja, az már más téma...)

2011. márc. 16. 09:06
 17/20 anonim ***** válasza:

tegnap 23:08

Anyukám, 21 évesen kinek nincs jó alakja??

2011. márc. 16. 09:18
 18/20 anonim ***** válasza:
sajnos sokkal több fiatalnak mint gondolnád... itt a koliban jó, ha minden 5. emberke sportol... és ez gáz...
2011. márc. 16. 10:03
 19/20 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy nem érzel semmit! Nekem császármetszés után kellett innom keserűsót a kórházban, de 1 napig (addigra jött meg a "hatása") olyan gyomorgörcsöt okozott, hogy nem merték odaadni a babámat sem! :(( Rosszabb volt, mint maga a műtét! Azóta nem bírok paradicsomot, uborkát, hagymát enni! Ne igyál többet!
2011. márc. 16. 12:16
 20/20 anonim ***** válasza:
Nyugodtan csináld meg a májtisztító kúrát, én már háromszor túléltem.
2011. márc. 18. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!