Mi a véleményetek az Adipexről?
"Normális válasz" neked az, amiben az egészséged b@sztatására buzdítanak? Kérdező, neked nem Adipex kell, hanem pszichiáter.
Az első pár komment pedig ezek szerint "nem normális", mert ők óvtak a veszélytől, és inkább az egészséget tartják szem előtt, és az egészséges életmódra, a szervezeted védelmére buzdítanak, azok meg "nem normálisak", ugyebár.
Veled súlyos bajok vannak. Tipikusan az az ember lehetsz, aki pár kiló leadásának az érdekében bármit képes eldobni... még a saját egészségét is, fiatalon.
Normális válasz? Normális kérdés, normális kérdező nélkül nincs normális válasz. Súlyos problémák vannak egyesek fejében, és nem magamról, vagy a többi kommentelőről beszélek... (a 61%-ost kivéve). Magas a vérnyomása, izomból fogyott, mellékhatásokat tapasztalt, de neki okés, és még ajánlja másnak... Hát szívből gratulálok.
A hájas seggeteket kéne megemelni, és sült krumplicska, meg csokika helyett normál kajákat enni. Persze tudom, ez lázálom részemről. El is hessegetem. Üljetek csak tovább a számítógép előtt, és fogyjátok le az izmotokat. De tényleg, nektek ez nem tűnik durvának? Nem gondolkodtok el, mit tesz a szervezettel egy ennyire erősen ható szer? Megjegyzem, fitneszedző vagyok, és a csoportomba járt egy lány, aki Adipexezett. Izomból is fogyott, köztük a szívizmából. Asszem nyáron műtik, szívproblémái lettek.
Egyetlen egy dolog van, ami maradéktalanul, kétségtelenül igaz, és ez: az emberi hülyeség határtalan.
27/N
Kérdező!
ez a 7. napom. lement 3 kiló, mellből5cm, derékból 5cm és csípőből 5cm
csak a szájszárazság az észrevehető mellékhatás, nagyon gyorsan jóllakom, nem kívánom az ételt, és sokkal kevesebbet alszom, DE így is kialszom magam!
ha rendelsz, innen:
adipexretard.hu
én is innen vettem meg rajtam kívül még jó páran, és ez NEM hamis!
13:17
"csak a szájszárazság az észrevehető mellékhatás"
Bezzeg ha a májad látnád, nem lenne ekkora az arcod :D Még jó, hogy az nem látszik ki. Mert így az ilyen sutnyák, mint ti, elhihetitek, hogy amit nem láttok, az nincs. Pedig van.
Ha beteg vagy minek szedsz gyógyszert kedves fitnesz edző. Az immunrendszered megoldja, vagy mégsem? Én is a sport és a normális táplálkozás mellett vagyok, de valljuk be a normális táplálkozás igen drága dolog ma.
Amúgy meg sokkal jobb fiatalon dicsőségben elmenni, mint egy egézséges öreg, ráncos, pelenkázott, kerekesszékes emberként. Fiatalon, mint Cobein, James Dean, hendrix. Legendák és örökké fiatalok!
Kedves 12:22,
akárhogy nézuem a kommentemet, nem látok benne semmit, hogy akár utaltam volna arra, hogy gyógyszert szedek... nem félreolvastál valamit?
Egyébként az, hogy az egészséges táplálkozás drága, az egy nagy kamu önmentegető fos duma. Nem, nem drágább a jobb, egészségesebb alapanyagokat venni, mint megvenni a csipszet, a kólát, a fehér kenyeret, a zsírt. Egyedül a kenyérből drágább a nem fehér. Bár én azt egyáltalán nem eszem. Eg csomag pászka 300 ft egyébként, kirat vagy 4-5 napig, tessék, egy alternatíva a kenyérre.
És mindennek van alternatívája, csak össze kéne szednie magát mindenkinek, mert a megoldás karnyújtásnyira van. Csak ugye milyen bazi kényelmes nem nyújtózni érte. Inkább teleszedni magunkat minden sz@rral. A ti immunrendszeretek is megoldaná a bajokat Adipex nélkül, ha hagynátok neki.
Nagyon siralmas, hogy egy embert gyakorlatilag erőszakkal kell rábeszélni arra, hogy vigyázzon az életére, egészségére.
És a legendás, fiatalon meghalós dumád nagyon gyenge... egy közhely, ami ráadásul butaság. Ezekre az emberekre van miért emlékezni, ez tény, de a hétköznapi kisemberre a kutya nem fog... vagy maximum az. Ez ugyanis a való élet, és nem sztárok vagyunk (vagy hát nem tudok rólatok :D).
Ahelyett, hogy üres szólamokkal mentegetitek a seg.geteket, miért nem szeditek már össze magatokat és veszitek kézbe az egészségeteket? Ezen kéne inkább agyalni, nem a sztárokon. Meg az Adipexen.
Nem nagy arcok vagytok, meg legendák (muhaha), addig csak sajnos buta emberek, akik nem gondolkodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!