Adipexről véleménynek, de csak azok akik szedték?
ki mennyi ideig szedte és mennyit fogyott vele? oda figyeltél hogy mit eszel? mennyit mozogtál mellette?
Azért akarom el kezdeni szedni mert betegség végett híztam 20kg-ot( gyógyszer mellékhatás) ráadásul ezt a 20 kg-ot kevesebb mint 3 hónap alatt szedtem fel:S mozogni nem bírok mert akkor mindenem fáj:S enni nem eszek sokat és már évek óta nem eszem zsíros kaját, nem iszok cukros üdítőket meg stb...
hmmm...én ezt a gyógyszert nem ismerem csak tanácsot adok mozgáshoz:)
szóval nézem a tévében ezeket a fogyasztós műsorokat és az egyik nagyon dagi nőnek olyat kellett csinálnia hogy ült a széken és emelgette a karját meg a lábát meg kis súlyokat használt mert nem tudott mozogni a sok hájtól mert izomzata is alig volt és azt erősítették így.
persze tudom hogy ez rád nem igaz mert biztos nem vagy 200 kiló :), csak neked meg hirtelen jött fel a súly és az izomzatod meg nem bírja el és í]y fáj ha mozogsz szóval kicsit átdolgozva a fenti módszer: szerintem ha kb félkilós tépőzáras súlyokat tennél a csuklódra meg a bokádra és úgy mennél el rövidtávra sétálni naponta 2X (nem sokat annyit amennyit tudsz de azért összesen egy óra szerintem kell) akkor pár hét alatt megerősödne az izomzatod annyira hogy könnyebb legyen és növelhesd a távot :) ugye séta nem az a tipikus lassú hanem lassú de lóbálod közben a karjaid is és így azok is erősödnek.
vagy sétálni is fáj? nem viccből kérdezem mert eltudom képzelni hogy akkor milyen rossz lehet ha már a séta is fáj :S
Súlymegtartás!
Ha befejezted az adipex kúrát, akkor muszáj megtartanod a súlyod, ezt csak minőségi élelmiszerekkel, és számolt, mért étrenddel valamint többlet kalória égetéssel teheted meg. Kevesebb szénhidrát, és sok sok fehérje. Muszáj mozogni is.
Legjobb szénhidrát a rízs, zabpehyely
legjobb fehérje a csirkemell, hal, sertés, tojásfehérje (sárgája már szénhidrát)
legjobb zsír, olivaolaj, lenmag olaj, tökmag olaj.
Egyél lassan bomló szénhidrátokat délelőtt és fehérjét délután. A lassan bomló szénhidrátok, mint a gabonapelyhek azért előnyösek, mert lassabban bomlanak, íg a szervezetnek sokkal több ideje van elégetni, felhasználni, mint a gyorsan bomlót. Szóval gyorsan lebomlik és amit nem használ fel azt zsírrá alakítja. Edzés előtt 2 órával szénhidrát, edzés után rögötn mehet a fehérje.
Az evés reggeltől estig tartson, a 6 óra után nem eszek káros és egészségtelen. 6 óra után szénhidrátot nem eszek. Lefekvés előtt a legjobb egy protein turmix (whey pro) 1 kiskanál lenmag olajjal.
Ez már nem az adipexről szól, hanem a súlymegtartásról. Mindig vannak teóriák, amik előbb utóbb cáfolnak. Már a rizsről is eltérő szakértői vélemények vannak. Az egészségtelen, ha valaki 18 óra után nem eszik, csak iszik? Minőségi ételek, az odáig jó, de mértékkel és mindig azt, amit kívánsz. Nem tapasztaltad még azt, hogyha lefekvés előtt eszel, reggel éhes leszel? Az alvás a pihenés ideje, nem az aktív emésztéses időszak. (Már szerintem évmilliárdok óta így van. De ezt sokan úgy értelmezik, hogy kőkorszaki módon kéne táplálkozni. Nem. Már minden hozzáférhető és azt kell megenni, amit kívánsz azok közül. Ha savanyút kívánok nem fogok azértis whypro édes italt inni, mert muszály)Ezek a porok nagy üzletet jelent valakiknek. Ők terjesztik az igét..Néha, ha kapkodni kell, valóban praktikus, de ezt is mértékkel.
Na most a mértéken segít az adipex. A mértéktelenségnek meg lelki okai vannak, amit nem old meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!