Acai bogyó? Kinek vált be? Ki vette meg? Tapasztalatokat szeretnék
nem a netről szándékszom megrendelni 10en akárhányezerért, hanem gyógyszertárból, 5-6E Ft-ért.
ki vette meg? használ?Nem?Mennyit fogytál, milyen indulósúlyból?
köszi!
(aki írja, h diéta, plusz mozgás, nekem ne mondja, tisztában vagyok vele. fogyasztószerek hatásait vizsgájuk, egyetemi kutatás! minden TAPASZTALAT érdekel!)
Sziasztok!
Én megvettem 9900Ft-ért.
Következetesen betartottam a szedést, de meg sem mozdult a mérleg.
Sok fórumon írják, hogy magától nem megy, mozogni kell.
Nekem egy kísérlet volt, mozgással könnyen megy, de itt azt reklámozták, hogy semmi nem változik, mindenki ugyanazt eszi, és láss csodát, a bogyó szedésével hipp-hopp le lehet fogyni, sőt, még vigyázni is kell, hogyha túl sok megy le, le kell állni. Nekem nem volt ilyen gondom, sajnos.
Valamit csinálni kell mellé, nem nagyot, de kis mozgás, kis energiabevitel-csökkentés nem árt.
Van egy másik cég, ők tesztelték túlsúlyosokon, kórházi körülmények között, és havi 2 kilóval többet fogytak a diétával, akik szedték a bogyót is. Az reálisabbnak tűnik. Meg egészségesebb is havi 2 kilót fogyni, mint heti 4-6-8-at.
És körül kell nézni, harmadáron is lehet kapni.
Nem kell 9900 Ft-ért megvenni (ami már kedvezményesnek van kikiáltva, de fel is hívtak előtte, hogy adnának egy másik dobozzal féláron, de mondtam, hogy előbb kipróbálnám).
Hajrá mindenkinek! Mozogni kell!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!