Most őszintén, valaki már fogyott úgy, hogy valamilyen csodagyógyszert, vagy kütyüt vett?
Figyelt kérdés
tudjátok a reklámok egyáltalán nem megbizhatók,ezért kérdezlek titeket.Hátha nektek bevált valamelyik fogyasztószerü dolog2011. jan. 29. 14:39
11/18 A kérdező kommentje:
de azt olvastam,hogy eggyeseknek a bélbolyhait szétroncsolták a hasonló teák, s szinte teljesen fekete lett az egész belük a lerakodott tea maradványoktól.S ettől nagyon lehet szenvedni.Nem tudom,hogy kiprábáljam-e...
2011. jan. 30. 10:59
12/18 anonim válasza:
Kipróbálhatod, csak ésszel és mértékkel fogyaszd. Az, hogy természetes anyagú, nem jelenti azt, hogy egészséges, például a gyilkos galóca is természetes anyag, mégsem esszük meg :)
De az általában mindenre igaz, hogy mértékkel fogyasztva nem lesz tőle bajod. Például a dobozra írt mennyiségnek csak a felét fogyaszd el, az még biztos nem okoz nagy gondot.
Más kérdés, hogy 5 kilóhoz még egyáltalán nem szükségesek fogyasztószerek, pár hétre lemondasz a vacsoráról és már le is adtad. Ennyiért nem érdemes mindenféle az emésztést befolyásoló szereket venni, mert valóban nem tesznek jót.
(a mályvatea egyébként ha jól tudom, hashajtó - aminek semmi értelme, ha van erőd normálisan étkezni, sőt az egészségedre káros is)
13/18 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsó válaszolónak a hasznos információt.Megfogadom a tanácsát.
2011. jan. 30. 11:54
14/18 anonim válasza:
a mályvatea arra jó hogy a fogyókúrádból fosókúrát csináljon, semmi másra. Hallottam olyan emberről, aki ezt itta vagy 2-3 hónapig, aztán mikor abbahagyta, folyamatosan székrekedése volt, mert a bélbolyhai teljesen tönkrementek, a végén műteni kellett. Más pedig ha aznap ivott belőle, már nem mert elmenni sehova, nehogy rájöjjön a dolog :D
15/18 anonim válasza:
én vagyok aki a teát ajánlotta.Nézd amit a többiek írtak,nem igaz ,csak azokra vonatkozik,akai nem bírják,mert állandó hasmenésük van tőle.Nekem is az volt,de pár hét alatt megszoktam,és napi 1 szer mentem tőle./ éve iszom,jobb az immunrendszerem mint elötte,több dokit is megkérdeztem,és mind azt mondta nem árt,A bélbolyhokat annak tehet tönkre,aki megállás nélkül 1 nap mondjuk 10 szer megy a budira tőle,és görcsöl,meg ilyenek,de azt sem rögtön teszi tönkre,hanem hónapok alatt.Nekem 3 ismerősöm is issza,és semmi baja tőle,és hálás,mert fogynak is amit elötte nem sikerült.A másik dolog:igen,hashajtó hatása van,de addig,amíg nagy a zsírlerakódás,és mivel többet mész vc re,így gyorsabban fogysz is,és nem csak a vizet hajtja ki a szervezetedből ami felesleges,hanem égeti a felesleges zsírt is.Engem nem érdekel hogy az itt hozzászóló sok okostojás milyen hülyeségekkel rémíszt téged,de akkor minek kérsz tanácsot hogy mivel fogyj,ha azokét fogadod meg,akik itt okoskodnak.én azért írtam le,mert hatásos,és nem drága,nem ártó,de amíg te ki nem próbálod úgy sem tudod meg.De akkor felesleges tanácsot is kérned.
16/18 A kérdező kommentje:
Elnézést.Kérem ne kapja fel a vizet,de nekem az a dolgom,hogy mindenkinek a véleményét meghallgassam,mert biztos,hogy többet tudnak az adott információrol,mint én.Mellesleg ne itéljen el azért,mert megfogadok egy tanácsot,és éppen pont nem az önét.Ez most az ellenző csapat nyerte.Ennyi.
2011. jan. 31. 10:30
17/18 anonim válasza:
17.33: kíváncsi vagyok, hogy ha 1 hónapig valamiért nem tudnád inni, nem lenne-e székrekedésed...
18/18 anonim válasza:
Egy nem kaptam fel a vizet,én jó tanácsként írtam,mivel azért jött ide.Nekem aztán teljesen mindegy hogy mit szed,vagy mit nem,csak nem értem minek kell ilyen kérdést feltenni,ha az a jó amit a többség ír,aki nem tud erről évek tapasztalatával semmit.de mindenki maga dönti el,csak akkor nem kell kérdezgetni,ez az én véleményem ennyi,.Utolsó válaszolónak meg annyit,hogy volt már hogy nem ittam és kihagytam napokat,mert elfogyott a tea,vagy mert pont ezt amit írt,kipróbáltam,és képzelje nem volt székrekedésem.Na hoppá.Minden nélkül is tudok budira menni.Úgyhogy senki nem tud a negatív felfogásával meggyőzni a hatásos csodaszerem ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!