Most őszintén, valaki már fogyott úgy, hogy valamilyen csodagyógyszert, vagy kütyüt vett?
Igen, Anyu fogyott vele 10 kg-t (ez elég kevés, mivel 160/88ról indult), de mivel nagyon drága volt és nem bírtuk fizetni, abba kellett hagyni. Utána pedig egy év sem kellett hozzá, és 15 kg-t visszahízott :S ebből az a tanulság, hogy csak addig hat, amíg veszed, de egy életen át nem lehet bogyókon élni. A pénztárcád és a szervezeted is megsínyli.
Egyébként én nagyon is szeretem ezt a lassú fogyást. Akárhányszor tükörbe nézek, eszemne jut, hogy ezt csakis saját magamnak köszönhetem, és ettől nagyon büszke leszek magamra :)
Én fogytam korpatablettáva még régebben. Na nem csodagyógyszerként vettem, hanem simán a gyógyszertárban.
Aztán ezen az oldalán láttam, hogy belinkelte valaki lényegében ugyanazt a korpatablettát, csak 500 helyett 8 ezerért.
Szóval lényegében csodaszert szedtem, csak nem tudtam róla :D
Persze nyilván önmagában az nem elég, kell mellé a diéta és a torna is. Ahogy egyébként az összes fogyasztó csodaszer mellé is.
A rosttabletták annyiban jók, hogy kicsit csökkentik az éhségérzetet, de ez minimális, viszont a rostok gyorsítják az anyagcserét, ami jó.
"kell mellé a diéta és a torna is" akkor meg minek olyat venni? a diéta és a torna ÖNMAGÁBAN elég a fogyáshoz!"
Pontosan ezért vannak a pozitív vélemények is róluk, egyébként a drágák semmit sem érnek.
Az 500ft-os korpatabletta már talán.
(egy médiatechnikus)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!