Hol lehet venni NOVELEAN fogyókúrás tablettát? Csak neten rendelhető meg?
Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 15:19
1/3 anonim válasza:
szia, szerintem ha fogyni akarsz semmiképpen se használj ilyenfajta szereket, régen, kb. 25 éve volt egy fogyókúrás tabletta, aminek hatására sok nő depressziós lett, sokan meghaltak tőle, mikor erre sokan rájöttek, akkor betiltották ezt a szert, majd kb. 20 év mulva ujra bevezették ugyanazt az anyagot Ritalin néven, hiperaktiv gyerekek kezelésére. Ma ott tartunk, hogy sok kisgyerek pánikszerü rohamok kiséretében öngyilkosságot követ el, akik ezt a gyógyszert szedik. Ez a gyógyszer még ma is forgalomba van, mert még nem sokan tudnak erről. A gyógyszeripar várni fog mindaddig, amig elég sok haláleset fordul majd elő ahhoz, hogy be kelljen tiltani ujra ezt a készitményt. Ennyire fontos a bevételük. Ezt csak azért irtam le, hogy egy kicsit elgondolkodj, és ne szedjél be ész nélkül semmit, ami szintetikus anyagokból készül. Inkább változtass az étkezési szokásaidon, mozogj többet, ha kell segitek részletes táplálkozási ötleteket is adni, csak jelezd ha szükséged van rá. Üdv: Marcsi
2/3 anonim válasza:
Elnézésedet kérem, most néztem utána hogy ez a készitmény jórészt természetes összetevőkből áll, valószinü hogy nem érvényes rá amit irtam, de azért nem árt ha ezt is tudod. Mégegyszer bocs.....
3/3 anonim válasza:
Ne szedj ilyen drága marhaságokat.
Csak a pénzed és az egészséged bánja.
Mozgás és alacsony kalóriatartalmú ételek.
Zöldség ,gyümölcs,stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!