Acai Berry Thin tablettáról?
vélemények, mellékhatások, veszélyek, előnyök, eredmények bármi érdekel a készítményről én is ki akarom próbálni de nem tudom hogy mennyire biztonságos és így csak vaktában nem akarok belevágni
előre is köszönöm mindenkinek
ui.: és hol lehetne megvenni? mert láttam hogy meg lehet rendelni interneten de én személyesen szeretném meg vásárolni
Hmmm... ez már a sokadik ilyen kérdés a napokban, ennyire népszerű lenne ez a cucc?
Amúgy én nem ismerem, viszont sok fogyókúrás miegymást kipróbáltam, de egyik sem jött be, egy dekát nem fogytam egyiktől sem. Nem érnek semmit, hidd el. Tudom, rossz, de csakis a diéta és a mozgás segíthet. És erre még vagyonokat sem kell költeni. Gondolom nem ezt akartad hallani, de ez az igazság sajnos.
szia az amit küldtek linket nem ugyan az a készítmény nézd meg az összetételét teljesen más
az egyik acia berry thin a másik csak acai berry egyáltalán nem ugyan az az egyik az acai berry thin 9700 csak megrendelni lehte személyesen nem lehet átvenni nem magyarországról küldik a másik a sima acai berry meg 3000-4000 forint de nem ugyan az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!