TD-ről mi a véleményetek? Hatásos?
Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 18:27
2/4 A kérdező kommentje:
jóhogy.. -.-"
2010. nov. 28. 20:03
3/4 anonim válasza:
Ismerek olyat, akinek bevált. Ő reggeli és vacsi helyett itta. Viszont ha belegondolsz, egy sima gyümölcsturmix is megteszi, ha napi 2 étkezsét helyettesítesz vele. Ugyanúgy le fogsz fogyni, ezek a porok csak arra jók, hogy mesterségesen eltelítenek, tehát nem érzed magadat éhesnek. viszont aránytalanul drágák.
4/4 Melcsassz válasza:
Nekem nem vált be mert pár nap után rettentően éhes voltam és szó szerint nem bírtam tovább,ennem kellett valami olyat amit rágni is lehet!Gondolj bele hogy 2 hétig csak iszod a löttyöt,semmi szilárd táplálék és mellette dolgozol meg miegymás.Nekem legalább is nem jött be,ez attól függ ki mennyire tűri az éhséget,mert egyáltalán nem csillapította az éhségemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!