Szóval hülyeség lenne szednem zsíregető tablettát agy port?
mellette persze tornáznák is mert ezt asszem csak úgy lehet...
segített ez valakinek? mert fogyni is szeretnék 5-10kilót
Igen, hülyeség belepiszkálni mindenféle mesterséges anyaggal az anyagcserédbe. Ha esetleg sikerül valamit nagyon eltolni, akkor majd csak fogsz, fogsz... Aztán a következő hang, ahogy szórják a homokot a koporsódra. De csontsovány leszel, az tuti!
Ha megteheted, hogy tornázol, akkor csak hajrá. Kis türelem, némi önbizalom sokkal többet ér...
áá ez durva volt. :D
de lusta vagyok...meg ha tornázok akkor nagy darab leszek...nem sovány...aerobikra meg járok de egy héten egyszer...fogyókúrázni si fogyókúráztam 2 hónap alatt 5 kilót lefyogtam de tovább nem mentem így abbahagytam :| 3 hét alatt fél kilót se fogytam:/
Mindig ez a fogás, hogy x kg. Most akkor nem a forma a lényeg? Annak a mértékegysége nem a kg, hanem a cm, szerintem.
És akkor a válasz: persze az a megoldás, hogy beveszel valami tablettát és akkor te se leszel jobb, mint egy alkesz, vagy drogos és még kinézni sem fogsz sehogy...
háát jólvan..igazad lehet...
de háát mindenki kilóba fogy akkor énis abba írom...
de sokan vannak akik ilyennel segítenek magukon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!