Zsirégető tablettát szabad szedni atkins alatt? Vagy pont, hogy tilos?
Figyelt kérdés
mert ugye sok zsirt kell enni, de ha közben zsirégető tablettát szedek, akkor talán nem fog beindulni a lipofizis?? nem tudom.. segitsetek légyszi.. :-)2009. jún. 24. 20:47
1/6 anonim válasza:
Diétában zsírt enni?
Hajjaj rossz úton jársz,..
Teljesen felesleges zsírégetőt szedni, mert nagyon nagy részük teljességgel hatástalan!
2/6 anonim válasza:
Sok zsírt kell enni? :S Az tuti hatásos diéta...
Tök mindegy be veszed-e vagy sem... kábé annyi az értelme, mintha 2 mély levegőt vennél be.
3/6 A kérdező kommentje:
Azt hittem, azok fognak válaszolni, akiknek bármi közük is van az atkins diétához, de úgy látszik tévedtem. Mielőtt kioktatnátok, olvassátok el, mi is ez a diéta. Amúgy tényleg hatékony.. :-)
2009. jún. 25. 18:43
4/6 anonim válasza:
Szerintem felesleges szedni a bogyót, ugyanis anélkül is tőkéletes a zsírégetés. Én már 1* csináltam 2hét minusz 7 kiló (H)most is elkezdtem 5 napja csinálom -2.5kg És már a hasamon NAGYON látszik! Ma este mondták :) Szal szerintem felesleges. :) Sok sikert ;)
5/6 anonim válasza:
Nyugodtan szedheted a zsírégetőt, csak ne felejts el bevétel után fél órával legalább fél órát tornázni, kocogni, erőteljesen gyalogolni. Sőt, napi min. 500 mg c vitamint is vegyél be, zsírégetőnek meg L-karnitint szedjél.
6/6 anonim válasza:
gyerekek!!
ez az egész atkins diéta nagyonnagy kamu!!
lehet (oké, biztos), h fogysz vele, de annak mi értelme, h kinyírod a szervezeted??
ez egy r.hadtul egyoldalú táplálkozásmód, a szervezet nem kap meg minden tápanyagot!
vannak sokkal egészségesebb diéták, ha vkit érdekel, írjon privit, elmondom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!