Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Zsirégető tablettát szabad...

Zsirégető tablettát szabad szedni atkins alatt? Vagy pont, hogy tilos?

Figyelt kérdés
mert ugye sok zsirt kell enni, de ha közben zsirégető tablettát szedek, akkor talán nem fog beindulni a lipofizis?? nem tudom.. segitsetek légyszi.. :-)
2009. jún. 24. 20:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Diétában zsírt enni?

Hajjaj rossz úton jársz,..

Teljesen felesleges zsírégetőt szedni, mert nagyon nagy részük teljességgel hatástalan!

2009. jún. 24. 22:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Sok zsírt kell enni? :S Az tuti hatásos diéta...

Tök mindegy be veszed-e vagy sem... kábé annyi az értelme, mintha 2 mély levegőt vennél be.

2009. jún. 25. 13:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Azt hittem, azok fognak válaszolni, akiknek bármi közük is van az atkins diétához, de úgy látszik tévedtem. Mielőtt kioktatnátok, olvassátok el, mi is ez a diéta. Amúgy tényleg hatékony.. :-)
2009. jún. 25. 18:43
 4/6 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem felesleges szedni a bogyót, ugyanis anélkül is tőkéletes a zsírégetés. Én már 1* csináltam 2hét minusz 7 kiló (H)most is elkezdtem 5 napja csinálom -2.5kg És már a hasamon NAGYON látszik! Ma este mondták :) Szal szerintem felesleges. :) Sok sikert ;)
2009. jún. 26. 22:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Nyugodtan szedheted a zsírégetőt, csak ne felejts el bevétel után fél órával legalább fél órát tornázni, kocogni, erőteljesen gyalogolni. Sőt, napi min. 500 mg c vitamint is vegyél be, zsírégetőnek meg L-karnitint szedjél.
2009. jún. 29. 08:58
 6/6 anonim válasza:

gyerekek!!

ez az egész atkins diéta nagyonnagy kamu!!

lehet (oké, biztos), h fogysz vele, de annak mi értelme, h kinyírod a szervezeted??

ez egy r.hadtul egyoldalú táplálkozásmód, a szervezet nem kap meg minden tápanyagot!

vannak sokkal egészségesebb diéták, ha vkit érdekel, írjon privit, elmondom!

2009. júl. 2. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!