Anniebianca kérdése:
Melyik a jobb? a bio króm vagy a bio cla? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 12:57
1/6 anonim válasza:
A BioCróm a rosttablettával együtt hatásos... Elvíleg elveszi a nasi utáni vágyat, és a rost meg fokozza az anyagcserét. A CLA az kicsit más, engem meghajtott mint a szűzteakapszula. :) Egyébként meg ezekkel a bogyókkal nem érsz el semmit, csakha az étkezési szokásaidon is változtatsz... :)
2/6 A kérdező kommentje:
1200kcal-t eszem naponta, 120g ch-tal, mellett heti 2x futok fél órát, és kb 3x tornázok Rubint Rékára 50-60 percet. 7hete szültem, sajna már nem szoptatok, régebben is futottam, tornáztam, két hete kezdtem újra. Szerinted ilyen étrend/életmód mellett számomra melyik lenne hatásosabb?
2010. nov. 18. 13:13
3/6 anonim válasza:
Én mindkettőt kipróbáltam, egyiknek sem volt hatása. Ha ilyen keveset eszel és edzel is, szerintem pénzkidobás. Úgysem ennek lesz köszönhető a fogyás. Akkor már hatásosabb egy nagy dózisú L-karnitin edzés előtt (ha már mindenképpen szedni akarsz valamit).
4/6 anonim válasza:
Első vagyok... Nekem is van gyerekem, illetve ez a súlytéma nálam örök. Azt tanácsolom, szerintem ne vegyél feleslegesen ilyeneket, még akkor sem ha nem szpotatsz már. Ha odafigyelsz és mozogsz rendszeresen, akkor enélkül is menni fog. Ne nasizz napközben, nekem az is bevált.
Annyi még, hogy mivel még friss a szülés, óvatosan kezdj hozzá a mozgáshoz.. 7 hét az még édes kevés... És sok boldogságot a babához!
6/6 A kérdező kommentje:
Hát akkor azt hiszem, tényleg nem veszek feleslegesen ilyesmit, egyikőtök se írta, hogy hű de bevált!:D
2010. nov. 19. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!