Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Bevált éhségérzet csökkentő...

Bevált éhségérzet csökkentő létezik? Tapasztalatokat szeretnék!

Figyelt kérdés

Van önuralmam, nem zabálok ,de sokszor rám tör az éhség elég kínzóan (nem koplalok). Emiatt azért előfordul ,hogy valamivel túl lépem a kalória keretem.

Saxendára és társaira sajnos nincs havi 40 ezrem, nyilván olyan hatást nem várok. Sok folyadékot iszom, króm tablettát próbáltam-nem vált be.

Létezik esetleg olyan táplálékkiegészítő, tea, vagy igazából bármi, ami nem káros és segíthet?

Köszönöm a válaszokat!

nov. 1. 19:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

10

Akkor lehet hogy azok a kevesek közzé tartozol akiknek nem okozott mellékhatásokat a Saxenda és szerencsés vagy. :)

A belassult anyagcsere egyáltalán nem kamu. Van egy ismerősöm aki sokféle fogyasztószert már kipróbált évtizedeken keresztül, gyógyszereket, különböző diétákat és ugye a Saxendát és lassan 50 felé az anyagcsere is belassul + még ezt fokozzák a sok fogyi kísérletek, valamint ha egy extrém túlsúlyos ember még sokféle gyógyszereket szed minden más társbetegségekre, akkor az anyagcserét nagyon fékezi.

Ezt szakorvosok mondták és nem eltúlzott rémhírek.

nov. 14. 19:27
 12/12 anonim ***** válasza:

tisztában vagyok azzal, hogy létezik olyan, hogy belassult anyagcsere, nekem is ez volt fiatalon is és akkor még kanyarban sem volt Saxenda. Én azt vonom kétségbe, hogy maga a Saxenda közvetlenül okoz ilyet, mert szerintem inkább maga a kalória csökkenés okozhatta, ami nyilván együtt járt azzal, hogy a Saxenda miatt kevesebbet evett.

Hát erre csak azt tudom mondani, hogy a kulcs az izomnövelés, ezzel lehet kijönni ebből az állapotból. Fehérjebevitelre kiemelten figyelni + súlyzós edzések. Sokan sajnos koplalnak, vagy csak a kalóriákat számolgatják, de nem figyelnek az összetételre, és izomból is fogynak. Ez még inkább lassítja az anyagcserét.

A másik a makrotápanyagok váltogatása. Én a hét nagy részében alacsony szénhidráton vagyok, majd heti 1 nap megemelem elég drasztikusan és csökkentem a zsírt, tartva a kalóriakeretem. Ez is pörgeti az anyagcserét.

Hosszú diéták esetén meg mindenképp kell egy új sokk hatás az étrendben, mert adaptálódik a szervezet.

Vagy nagyobb deficitet létrehozni mondjuk több mozgással.

nov. 14. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!