Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Lehet venni gyógyszertárban...

Lehet venni gyógyszertárban fogyasztó tablettákat?

Figyelt kérdés

Mielőtt bárki letámadna azért szeretném szedni, mert sajnos túlevéses éteketési zavarom van. Ettől függetlenül nem gondolnám kövérnek magam. 166 cm vagyok es 64 kg 20 éves.

Sikerült már egyszer lefogynom 67 kgról 58 ra, azonban kb fél év alatt visszahíztam mindent. Sőt kicsivel többet is, mert 68 kgra sikerült felmennem. (Azóta sikerült 4 kgot lefogynom, de sajnos mostanában ismét gyakran túleszem magam)

Legelőször a fogyásom eléggé átment éhezésbe/ folyamatos koplalásba kb 1 évig. Napi 800-1000 kcalt fogyasztottam. Ezt most szeretném elkerülni és tudatosabban fogyni, mert nem szeretnék megint úgy járni mint legutóbb.

A fogyasztó tablettáktól azt remélném, hogy elveszik az étvágyam, így könnyebben fogom tudni tartani a deficitet.

Köszönöm előre is a segítséget!

aug. 20. 22:49
1 2
 11/14 anonim válasza:
Nem lehet folyamatosan koplalni és éhezni. Ne zabálj, egyél egészségesen, de normális adagokat és mozogj többet.
aug. 21. 13:35
 12/14 anonim ***** válasza:
A fogyasztó tablettáknak vagy injekcióknak olyan mellékhatásai vannak, hogy épeszű orvos nem fogja felírni neked a 64 kilódra. "Sajnos" önkontrollal kell kevesebbet enned és így kell kis kalória-deficitben tartanod magad, míg a kívánt súlyodat el nem éred. Nincs csodabogyó...
aug. 21. 13:43
 13/14 anonim ***** válasza:
A súlyod egészséges
aug. 21. 15:47
 14/14 anonim ***** válasza:
50%
Utolsó, ha min. 40 éves lenne, akkor talán egészséges lenne ez a súly, de 20 évesen ez sok.
aug. 21. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!