Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mi segíti a fogyást?

Mi segíti a fogyást?

Figyelt kérdés

Sziasztok

26 éves nő vagyok, 164 cm és 69 kg.

5-6 kgt szeretnék le adni.

Szerintetek a citromos víz segít valamit?

jún. 1. 19:21
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Nincs csodaszer fogyásra. A tartós kalóriadeficit hat csak.
jún. 1. 19:27
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Nem segít. Elsősorban az segít ha kevesebb kalóriát viszel be mint amennyit elhasználsz. Ha sportolsz, akkor ezt elősegíted vele. Ha eleget alszol, akkor mentálisan és fizikailag is jobban leszel, ami szintén segít. Ha megfelelően eszel (lassú felszívódású szénhidrátok, sok fehérje, sok rost) az segít hogy kevésbé legyél éhes. Szóval egy csomó minden segít, de alapvetően kalóriadeficitben kell lenned. Ehhez többféle út vezet (szerintem a legegyszerűbb számolni), de a citromos víz meg az ilyen hülyeségek sajnos nem érnek semmit.
jún. 1. 19:28
 3/9 anonim ***** válasza:
56%
Mi köze a fogyáshoz a citromos víznek? Ez valami blikk.hu-s baromság? A fogyás egyedül a tartós kalóriadeficiten múlik. Fenntartható életmódváltás, kiegyensúlyozott étrend, sok mozgás. Ezeken kívül minden más értelmezhetetlen.
jún. 1. 19:33
 4/9 anonim ***** válasza:

Láthatóan nem vagy tájékozott a témában. Kalóriadeficit és alapanyagcsere szükséglet fogalmaknak nézz utána.

De hogy ne mondják, hogy nem hasznos a válaszom, a citromos víz nem oszt, nem szoroz fogyás terén. Maximum serkenti az emésztést és étvágyat csinálhat.

jún. 1. 20:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem segít. Csak az ha kevesebbet eszel
jún. 1. 22:34
 6/9 anonim ***** válasza:

Az segíthet, ha odafigyelsz a testedre, és annak jelzéseire. Nekem pl nem mindegy mit eszem, mert a tápanyageloszlás befolyásolja az éhségérzetemet.

A túl sok szénhidráttól pl hamarabb éhes vagyok, és nem is lakom annyira jól, ezért arányaiban kevesebb szénhidrátot fogyasztok, több fehérjét és több zsírt is. Nyilván Ésszerű keretek között. Így fogytam le, és így is tartom a súlyom. Számomra ez a legjobb.

Próbálj meg odafigyelni magadra, és te is rá fogsz jönni mi segít neked. A citromos víznek amúgy pl semmi köze a fogyáshoz, viszont a fogzománcodnak nem nagyon tesz jót.

jún. 1. 22:40
 7/9 anonim ***** válasza:

2-es válaszoló vagyok, megkövetem magam...

Tegnap meghallgattam a témában egy podcast-et. Ez alapvetően egy bringás podcast és sporttáplálkozásról volt szó, egy dietetikussal beszélgettek. Elhangzott hogy a citromos víz valóban segít annyiban, hogy egyenesben tartja a vércukorszintet. Napi 3 pohárral érdemes meginni. Vagy napi 2 evőkanál balzsamecet. A dietetikus mondta. És ez egy megbízható podcast, nem egy nők lapja tipp.

jún. 6. 07:42
 8/9 anonim ***** válasza:

Kevesebb kalóriát kell fogyasztanod mit amennyit elhasználsz. A folyamat mozgással, sporttal felgyorsítható.

Amit írtál nem igazán releváns, hiszen ha én például megeszek egy nap 9 db Bigmacet hiába iszok rá citromos vizet, csak hízni fogok.

aug. 4. 07:56
 9/9 anonim ***** válasza:

2,7 na csoda, hogy megfejlődted "a kevesebb kalóriát viszel be mint amennyit elhasználsz" 1 bites választ, de ne aggódj utánad még leírták ugyanezt egy páran, ahogy napi szinten teszitek ezt minden kérdésnél :) wow már bejött a vércukor is...húha talán esetleg szépen lassan eljutottok az inzulin/fogyás kapcsolatához...ez tényleg óriási fejlődés lenne a fogyókúra topikban. Grat.

Na 8-as hogy 9 db Bigmac probléma, hát szerintetek ha kalóriadeficitben van, akkor nem tök mindegy? 9 db bigmaccel is lehet valaki kalóriadeficitben, ha rengeteget mozog mellé...hoppácska, akkor mégsem csak a kalória számít, hanem esetleg a tápanyag összetétel is?

aug. 4. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!