Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Van olyan gyógyszer ami fogyaszt?

Van olyan gyógyszer ami fogyaszt?

Figyelt kérdés
Valaki tudna olyan gyógyszert mondani ami nem kifejezetten fogyásra van de tartalmaz olyan anyagokat amitől nem leszel éhes vagy ilyesmi?

máj. 21. 19:08
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Nincs ilyen. Nem tudod megúszni a kalóriadeficiten alapuló kiegyensúlyozott és az életmódváltást.
máj. 21. 19:19
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
Zöldség és folyadék. Telít
máj. 21. 19:46
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Pl. az Ozempic pont ilyen. Persze nem kapható recept nélkül, úgyhogy nem tudom mire mész ezzel a válasszal.
máj. 21. 19:47
 4/6 anonim válasza:

Ha tényleges gyógyszerre gondolsz akkor az egyik válaszadó által említett Ozempic.

Van még a Saxenda is meg azt hiszem van mégegy hasonló.

Nekem endokrinológus írta fel a Saxenda-t. 33-as BMI felett írják fel ha jól tudom.

És ez injekció formájában létezik.

Tudni kell még azt is róla, hogy r0hadt drága és szabad áras.

Egy dobozban 3 db ilyen toll van. Ez a 3 toll kb 1 hónapra elég. Természetesen ahogy növeled az adagot úgy egyre kevesebb időre elég.

1 doboz 40.000Ft abban a gyógyszertárban ahol én veszem, de facebook csoportokban láttam, hogy bizonyos gyógyszertárakban 55-60.000Ft/doboz is lehet, mivel szabadáras.

Állami dokinál nem tudom mennyire hajlandóak felírni, mert én egyből magánba mentem és ott is az első konzultáció 30.000Ft volt.

Amiután felírta a szakorvos onnantól kezdve a háziorvosod is fel tudja írni.

Nem olcsó mulatság az biztos, de működik. 3 hónapja szúrom magam vele és eddig 13kg minusz. 110kg-ról indultam.

máj. 21. 20:16
 5/6 Senior Séf ***** válasza:
79%
Csak az fogyaszt, amit nem fogyasztottál el.
máj. 22. 18:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
máj. 23. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!