Valaki használja a Nature's Finest termékeket?
Kioktatást nem kérek.
Félre értés ne essék, nem csodát várok tőle és nem csak azzal akarok fogyni, de ha tényleg megtámogatna....
Köszi.
De hogy legyen valami értelmes válasz is: Én kaptam egy night burn-t. Nem nagyon hiszem, hogy bármit támogatna, de nagyon jól alszom tőle. Nyugtató kicsit. Illetve este ha kívánok valami édeset, nem iszok kólát, szörpöt vagy bármit, hanem ezt. Édes és legalább arra jó, hogy kioltja az édes lötty iránti vágyamat.
(Külön kommentben írom, mert az enyém biztos törölve lesz, akiét kéne meg nem ..)
Szia nem tudom aktuális e a kérdés én most rendeltem.
Egy fél év alatt híztam 5 kg.mert nem figyeltem oda az étkezésemre. Két hónapja tartom a kaloriadeficitet( kiszámoltam a pontos kaloriabevitelem fogyáshoz) és nem ment le egy deka se.. Azért rendeltem a terméket mert elvileg gyorsítja az anyagcserét. Csak ettől fogyni deficit nélkül tény nem lehet..
De vannak olyan esetek amikor valaki (pl mint én) évek otta alacsony kalórián él és az anyagcseréje belassul ekkor a sport mellett egy két kiegészítő segíthet megmozditani a pangást én remélem segít kicsit mozdítani a fogyásomon :) ha esetleg próbáltad írj nyugodtan véleményt akár privátban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!