A Hellburner nevű zsírégetőről vannak tapasztalatok?
HellBurner nagyon durva edzés mellet , és normális étrend mellet! De vigyázni kell mert nem szabad bevenni akárkinek.
Ne fogyassza a HELLBURNER-t ismert panaszok esetén: magas vagy alacsony vérnyomás, szívroham, szívritmuszavar, szív-, máj, vese-, pajzsmirigybetegségek, visszatérő fejfájás, szorongásos állapot, depresszió, epilepszia, pszichés zavarok, cukorbetegség, pánikrohamok, vizelési problémák, megnagyobbodott prosztata, szürke hályog, vagy MAO-csökkentő, antidepresszánsok, aszpirin, szteroidmentes elvonási-tünet csökkentő szerek, fenilefrint tartalmazó termékek, efedrin, pseudoefedrin, vagy más gyógyszerek fogyasztása esetén.
Totál ütős cucc volt! Kár h nem gyártják már.
Én rendszeresen edzettem, gyúrás + heti 3 kardio. Mellé a Hellburner és egy kis odafigyelés a kajákkal tényleg csodákra volt képes.
Reggel 2 kapszula, és pörögtem tőle ebédig rendesen. Fejben is pörgetett meg testben is. Edzés előtt ha lagymatag voltam szintén kettőt bevettem és 2 órán keresztül széttéptem a vasakat tőle. Csak arra kell vigyázni h lefekvés előtt 4-5 órával ne vedd be, mert tutira nem tudsz tőle elaludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!