Kipróbáltátok a CoffeeSlim fogyasztó kapszulát? Vannak mellékhatasai? Hatásos?
"Vannak-e mellékhatásai"
Egy koffeintablettának nyilván vannak mellékhatásai, pláne napi szinten szedve, pláne hosszútávon. Ezt nem mondta el a patikában a kasszás néni? Fogyás szempontjából pedig mindenhogy értelmetlen koffeintablettát szedni, mert ha nem vagy az étrended által kalóriadeficitben, akkor nem fogsz fogyni.
Írd össze 7 napon keresztül magadnak, hogy mit és mennyit eszel, majd vedd sorra, hogy azok közül miről vagy képes és hajlandó napi szinten lemondani.
Ha pl. cukrot teszel a kávédba, teádba, annak a mennyiségét se felejtsd ki a felsorolásból!
13.számú válaszoló
Azzal foglalkozok és akkor amikor akarok, nem te fogod megmondani, hogy mivel foglalkozzak.
Ha nem tudsz hasznos vàlaszt adni a kérdésre, inkább ne írj semmit.
"Azzal foglalkozok és akkor amikor akarok"
Akkor ne kérdezd meg. Gondolom azóta is kövér vagy.
16 válaszoló
Egyáltalán nem vagyok kövér, csak kb. 3 kilót szerettem volna leadni.
Ha valaki fogyni akar, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy kövér.
Szerintem nem hasznos.
Anyuka szedte, fogyás nem lett.
"Nos, aki 2023-ban itt tart, annak felesleges a fogyás dologgal foglalkoznia."
Kérdezővel ellentétben én hasznosnak tartom ezt a választ.
Nem egyik vagy másik tablettától kellene várni a fogyást, különösen akkor, ha mindössze 3 kilogrammról beszélünk. 3 kilót 1-2 hét alatt le lehet adni erőfeszítés nélkül, ha az ember kicsit tudatosan étkezik.
Ajánlom figyelmedbe a 12-es választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!