Milyen anyagok amik segítik a fogyást?
Miért gondoljátok azt, hogyha mármit beletesztek a szátokba, attól kevesebb lesz bennetek, mintha bele sem tennétek?
Gondolok itt bármilyen pirulára, teára, fűre, fára, vagy bármire amit nagyon sok marketinggel beletoltak az emberek agyába.
Bámmeg, fogd már fel, hogy ÉRTJÜK amit kérsz, de NINCS ilyen.
Tudom, nem csodaszert akarsz csak ami segít, csak ami gyorsít, csak ami egy picit, na de mégis, de NINCS. Egyszerűbben hogy írjuk le?
Az anyagcserét nem lehet gyorsítani,az tudományosan baromság,a tápanyag jobb felszívódása nem tudom, hogy segítené a fogyást, hiszen az azt jelentené, hogy még több tápanyagot (kalóriát) vesz fel a szervezeted. Mellesleg nincs ilyen.
"Ami egy egészséges életmódot elősegíthet"
Megfelelő vitaminbevitel, sport, egészséges ételek, stressz csökkentése, elég alvás, napi 2 liter víz.
Semmi más nem kell, ha vitaminhiányod van, pótold, ha nem tudsz aludni, szedj rá gyógyszert, de egy olyan embernek, akinek nincs alapból semmi betegsége, nincs semmi ami pluszba segítene.
Akkor segít valami, ha az célzottan valamj problémát old meg, lásd fent említett vitaminhiány. Vitamint sem szedünk csak úgy, mert az fun, az is csak akkor kell, ha valami hiányzik az étrendedből.
"már kismilliószor hallottam más dolgoknál is legyen ez bármi, hogy előSEGÍTHET bizonyos dolgokat"
Itt a hiba, hülyeséget hallottál kismilliószor. Van ez így, rengeteg hülyeség kering a témában sajna.
Én sportoló vagyok tehát nem akarok fogyni, de megfigyelésem alapján pl. a citromos víz használ, volt olyan meleg munkahelyem ahol jól esett és mindig azt ittam bent, elkezdtem fogyni pedig nem akartam (mást nem változtattam az életemben).
Aztán az erős, ízesítetlen kávénak is érzem ilyesfajta hatását (a covid óta nem tudom cukorral-tejszínnel inni, csak feketén és érzem a különbséget ). Legutolsóként a minőségi, préselt fekete/zöld tea ami olyan erős hogy az első főzetet tanácsolják kiönteni róla, a második forrázástól iható.
Ilyenekre gondoltál?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!