Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Milyen anyagok amik segítik a...

Milyen anyagok amik segítik a fogyást?

Figyelt kérdés
Nem csodaszerekre, se MLM marketinbe eladott hasztalan pirulákba gondolkodok, hanem amik esetleg segítik a zsírégetés, kalóriaégetés, anyagcserét, a gyomor munkáját stb.. Amitől általánosságban az ember egészségesebben tud fogyni. Hallottam már anno sok mindent hogy almaecet, L karnitin stb... De melyikről bizonyított a hatásfoka?

2023. jún. 28. 10:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
50%
Elmagyarázhatod tízszer is, nem mi vagyunk itt a hülyék. Amikor azt írjuk, hogy nincs ilyen anyag, az azért van, mert nem létezik ilyen anyag, nem azért, mert mi személyesen nem értünk hozzá.
2023. jún. 28. 15:34
 12/26 anonim ***** válasza:
67%

Miért gondoljátok azt, hogyha mármit beletesztek a szátokba, attól kevesebb lesz bennetek, mintha bele sem tennétek?

Gondolok itt bármilyen pirulára, teára, fűre, fára, vagy bármire amit nagyon sok marketinggel beletoltak az emberek agyába.

2023. jún. 28. 16:15
 13/26 A kérdező kommentje:
Számomra irreális hogy ennyire nem érthető amit mondok. Nem fogyasztószert keresek, nem is csodatablettát, de már kismilliószor hallottam más dolgoknál is legyen ez bármi, hogy előSEGÍTHET bizonyos dolgokat. Pl: a vérnyomás problémák megelőzését, a szív- és érrendszeri problémák kialakulását, és ugyanígy hallottam már olyat is, hogy bizonyos dolgok segíthetik a fogyást, vagy elősegíthetik a jobb anyagcserét, a jobb felszívódása lesz a tápanyagoknak sorolhatnám. Engem ezek érdekelnek nem a csodapirulák, de ezt ki is hangsúlyoztam. Ilyen meg biztosan létezik, csak megkérdeztem hátha valaki itt tapasztlatból tud ilyet, de oké felfogtam semmi olyan nem létezik ami egy egészséges életmódot elősegíthet ilyen táplálékkiegészítő nem létezik, és kész akkor.
2023. jún. 28. 16:35
 14/26 anonim ***** válasza:

Bámmeg, fogd már fel, hogy ÉRTJÜK amit kérsz, de NINCS ilyen.

Tudom, nem csodaszert akarsz csak ami segít, csak ami gyorsít, csak ami egy picit, na de mégis, de NINCS. Egyszerűbben hogy írjuk le?

Az anyagcserét nem lehet gyorsítani,az tudományosan baromság,a tápanyag jobb felszívódása nem tudom, hogy segítené a fogyást, hiszen az azt jelentené, hogy még több tápanyagot (kalóriát) vesz fel a szervezeted. Mellesleg nincs ilyen.

"Ami egy egészséges életmódot elősegíthet"

Megfelelő vitaminbevitel, sport, egészséges ételek, stressz csökkentése, elég alvás, napi 2 liter víz.

Semmi más nem kell, ha vitaminhiányod van, pótold, ha nem tudsz aludni, szedj rá gyógyszert, de egy olyan embernek, akinek nincs alapból semmi betegsége, nincs semmi ami pluszba segítene.

Akkor segít valami, ha az célzottan valamj problémát old meg, lásd fent említett vitaminhiány. Vitamint sem szedünk csak úgy, mert az fun, az is csak akkor kell, ha valami hiányzik az étrendedből.

2023. jún. 28. 16:43
 15/26 anonim ***** válasza:

"már kismilliószor hallottam más dolgoknál is legyen ez bármi, hogy előSEGÍTHET bizonyos dolgokat"

Itt a hiba, hülyeséget hallottál kismilliószor. Van ez így, rengeteg hülyeség kering a témában sajna.

2023. jún. 28. 16:44
 16/26 A kérdező kommentje:
Akkor en kerek elnezest, ha elsore is ertheto volt, akkor nem turbozom fel semmivel az eletmodvaltast.
2023. jún. 28. 17:16
 17/26 anonim ***** válasza:
Csináld kitartóan, akkor jó lesz, semmi extra nem kell ;)
2023. jún. 28. 20:06
 18/26 anonim ***** válasza:
67%
Van ilyen anyag! Kokain!
2023. jún. 29. 07:13
 19/26 Senior Séf ***** válasza:
66%
Amiket nem eszel meg.
2023. júl. 1. 18:21
 20/26 anonim ***** válasza:
47%

Én sportoló vagyok tehát nem akarok fogyni, de megfigyelésem alapján pl. a citromos víz használ, volt olyan meleg munkahelyem ahol jól esett és mindig azt ittam bent, elkezdtem fogyni pedig nem akartam (mást nem változtattam az életemben).

Aztán az erős, ízesítetlen kávénak is érzem ilyesfajta hatását (a covid óta nem tudom cukorral-tejszínnel inni, csak feketén és érzem a különbséget ). Legutolsóként a minőségi, préselt fekete/zöld tea ami olyan erős hogy az első főzetet tanácsolják kiönteni róla, a második forrázástól iható.

Ilyenekre gondoltál?

2023. júl. 8. 02:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!