Müködőképes fogyós gyógyszer?
"biotech pl működött nekem"
Miben működött? Milyen hatása volt neki anno, ami most eltűnt? A bioteches fat burnerben van egy kevés vitamin, egy kevés ásványi anyag, egy kevés fehérje, és ennyi, semmi egyéb, de ráírják a hozzád hasonló laikusok kedvéért, hogy zsírégető. Ezen vegyületek közül melyik bír zsírégető hatással? Egyik se. Ami működött neked anno, az a szerencse, és hogy a tudatlanságod ellenére kalóriadeficitben voltál, ezért fogytál, de mivel költötted a pénzed a bioteches szarra, ezért arra projektáltad a sikert, mert nem rendelkeztél (ahogy most sem) a kellő ismerettel. Ezt hívják sportszakmai körökben bro science-nek.
"próbáltam anno számolgatni de abbahagytam"
Akkor vásárolhatsz bármilyen pénzlehúzó szart a bioteches átverésen kívül, továbbra is a szerencsére van bízva a fogyásod, ugyanis ha nem követed nyomon a kalóriabeviteledet, akkor minden leadott kiló a véletlen műve, ami előbb-utóbb vissza is jön. Az összes ügyfelem tudja követni a kalóriabevitelét munka, család, gyerek, háztartás, szociális élet, hobbi mellett is, de te valamiért nem. Értem. Azért fusd át ezt a szakcikket, hátha hajlandó vagy tenni is a tudás megszerzéséért, és az eredmény eléréséért:
"Próbálom elkerülni a kenyér/tészta féléket estére"
Miért? A Nők Lapja azt írja, hogy este 7-kor már nem szabad tésztát enni, mert jön a gonosz hízásmanó? Vagy ezt a barátnőd mondta, vagy a szomszéd néni? Az ilyen mondatokból látszik, hogy a lehető legrosszabb forrásokból tájékozódsz táplálkozás témakörben, és ha csak egyszer ráakadtál volna egy minőségi forrásra, akkor már rég előrébb lennél minden téren.
#11 a fat burner-be koffeint tettek, nem fehérjét. De egyébként igen, egy presszó kávé kb ugyanazt a hatást éri el.
Van pár valóban jó gyógyszer, de annak nem a koffein, meg l-karnitin a hatóanyaga, és nem kapod meg vény nélkül. Plusz az erősebb hatás mellett erősebb is a mellékgatás. Full indokolatlan terhelés a szervezetnek, ahelyett, hogy az ember kicsit kevesebbet enne, és többet mozogna...
"Végig se olvastam a kommentedet"
Én egy dietetikával foglalkozó versenysportoló vagyok, úgyhogy velem ezzel nem szúrsz ki, maximum magaddal. Ha elzárkózol a valóságot lefedő információk befogadásától, és inkább maradnál a kontraproduktív buborékodban, akkor hajrá, de előtte legalább az 5. és a 11. válaszban megtalálható linkeket tekintsd meg. Jó olvasást!
"Ha nem, nem fog érdekelni"
Oksi! Jó fogyást, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!