Ozempic cukor gyógyszer tényleg annyira hatásos fogyásra?
9. Tudod mit, igazad van. Az ismerősöd is emiatt fogyott, mindenki emiatt fogy, az egész világon ingyen kellene adni az összes kövér embernek, mert csak azért vannak egyáltalán kövérek, mert nem tudják megfizetni ezt a gyógyszert vagy nem is tudnak róla. Szóval mindenhol hirdetni kell, terjeszteni az igét, itt a csodaszer.
Kár volt azt hiszem normális hangnemben magyarázni, azt hiszem áttérek az ezen az oldalon oly divatos iróniára (8-as voltam).
Február 8.án kezdtem a Saxendával fogyózni, akkor voltam 122 kiló. (Endokrinológis írta fel)
Az első hónapban 5.5 kg, a másodikban 4.5 kg, majd nagyon belassult a fogyás. Az utóbbi 3 hónapban csak 6 kiló ment le, ebből júniusban 1.5 kg. Az elején annyira jól hatott, viszont havi 60 ezer forintomba kerül, így ez túl sok pénz 1.5 kiló fogyásért. Felhívtam az orvost, mondta, hogy ez ilyen. Hozzá szokik a szervezet, és utána már nem hát igazán. Inkább olyan súlytartásként működik, ahoz meg drága. Felírta nekem a Rybelsust. Mától azt kezdtem el használni. Ez az első nap, de már érzem, hogy jó lesz ez! Barátnőm 9 hét alatt 13 kilót fogyott vele. Most 105 kiló vagyok. Később megírom, hogy mennyire hatásos, hátha valaki még idetéved mint én is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!