Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Melyik a legjobb fogyaszószer?...

Melyik a legjobb fogyaszószer? Szerek kombinálciója is érdekel.

Figyelt kérdés
2010. okt. 3. 06:49
1 2
 11/19 anonim válasza:
Két évvel ezelőtt április végén indultam kerékpárral nagy első- ée hátsó csomagokkal felszerelkezve Párizsban tanuló lányom, és Barcelonában élő fiam meglátogatására. (61 éves voltam akkor.) Végig folyóvölgyekben mentem, azonban mikor ezeket váltottam, kisebb hegyeket, dombokat és hágókat is le kellett győznöm. Párizsból azonban nem egyenesen Barcelonába mentem, hanem kerékpárral megtettem az El Camino több, mint ezer éve sokak által járt zarándokútját is egészen Európa legnyugatibb pontjáig, a Roca-fokig, onnan Lisszabonig. Onnan már vonattal mentem a fiamhoz. Egy hónap alatt közel 3.600 km-t kerékpároztam, közben jó sok szalámit, kolbászt, baguettet és egyéb energiadús étkeket; sok általam sűrűre főzött, valamint étteremben elfogyasztott meleg ételt ettem meg, mégis több, mint 14 kg-ot fogytam. Tehát a sportban is sokkal jobban fogyaszt az olyan tevékenység, melyet aerob körülmények között űzöl. (Tehát a viszonylag kisebb intenzitású, időszakos légszomjat nem okozó, de viszonylag hosszabb idejű tartós terhelés.)
2010. okt. 10. 00:03
 12/19 A kérdező kommentje:

23:41

neked is nagyn köszönöm szépen!!!!

2010. okt. 11. 16:14
 13/19 A kérdező kommentje:

00:03

neked is köszönöm, illetve mindekinek aki eddig írt, de még várok további válaszokat is!!!

2010. okt. 11. 16:38
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem mindenki tud több ezer kilómétert kerékpározni, hogy lefogyjon. Óriási butaságot írtál.

A legtöbb embernek heti 2-3 alkalommal van 1-1,5 órája arra, hogy edzzen.

Így az aerob mozgásnak NINCS SEMMI ÉRTELME !!!

Aerobbal ugye csak addig égetsz kalóriát, amíg csinálod. Abbahagyod-vége.

Anaerob edzésnél az "utánégetés", vagyis az emelt szintű anyagcsere sebesség még napokig fennáll. Súlyzós edzésnél a teljes regenerálódás akár 5 nap is lehet, tehát a hatása folyamatos.

Amúgy gratulálok a teljesítményedhez.

2010. okt. 12. 13:11
 15/19 anonim válasza:

Kedves AmiGo Barátom!

Lehet, hogy Te óriási szamárságnak tartod az aerob mozgásformákat, de énnálam a kerékpártúrázás bevált; engem hatásosan fogyasztott le. Azt írod, hogy az embereknek heti néhány órájuk van csak a sportra. Ez igaz, de ezidő alatt nem biztos, hogy csak az igen drága wellnes-szalonokba, vagy edzőtermekbe lehet menni anaerob mozgást végezni. Kerékpározni a települése környezetében bárki tud ingyenesen is heti több alkalommal és hétvégeken, valamint a szabadságuk több hetében is. Ilyenkor nem a Balaton mellett zsíros lángosokat eszegetve kell punnyadni, hanem például kerékpártúrázni kell a tó körül családi-, vagy baráti társasággal.

2010. okt. 13. 12:18
 16/19 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem sincs másfél vagy esetleg két óránál több időm edzésre naponta.
2010. okt. 13. 15:30
 17/19 anonim ***** válasza:

Igen, kerékpározni nagyszerű kikapcsolódás.

Konditeremben edzeni pedig célszerű....

De amúgy szétoffoltuk a postot. :-))

Bocsi!

2010. okt. 14. 13:27
 18/19 A kérdező kommentje:
Semmi gond.Én megbocsátok.Illetve nem is kell megbocsátanom mert nincs miért.Ugyanis tanulságos és hasznos dolgokat írtatok.Ismeretlenül is nmegszerettelek benneteket.
2010. okt. 14. 16:09
 19/19 A kérdező kommentje:
ÉN most ezt tapasztalom:legjobb fogyasztószer az idegbaj!Mármint a sok idegesség.
2010. okt. 27. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!