Melyik a legjobb fogyaszószer? Szerek kombinálciója is érdekel.
Mielött rányomtam volna a kérdésre, énis pontosan erre gondoltam.
Tehát 2 bizonyítottan müködőképes módszer van a fogyásra:
Egy: Ha kevesebbet eszel.
Kettő: Ha többet mozogsz.
Kiegészíteném ,úgy is le lehet fogyni :
1 Hogy kevesebbet eszel.
2 Ugyanennyit eszel ,de többet mozogsz.
3 Úgy is lehet,hogy kevesebbet eszel és semmit nem mozogsz.
4 Vagy kevesebbet eszel és többet is mozogsz.
A napokban jöttem haza közel két és fél hónapi, több helyszínen Nyugat-Tibetben 3712 illetve 3505 m.-es magasságban végzett fizikai, illetve szellemi munkavégzés után. Elutazásomkor 93-94 kg voltam, mikor hazaértem, 77,5 kg-ot nyomtam. Gyakorlatilag lement a hasamról a hosszú évek alatt felszedett úszógumi; most legénykori súlyomnál vagyok, amit meg szeretnék tartani. Sokkal jobban érzem így magam, energikusabb és fittebb vagyok, na és könnyedén közlekedem felfelé a lépcsőn 4. emeleti lakásomig. Érdekes, hogy kinn nem voltam olyan éhes, mint itthon. A tibeti emberek nem esznek levest, helyette elég sok jakvajas sós teát isznak, nekem is ezt szolgáltak fel napközben illetve ebéd után a munkahelyemen naponta 4-5-ször. Mint európainak, nekem még külön kedveskedtek kardamonos-fahéjas ízesítésű cukrozott tejes fekete-teával is. A munkahelyi ebéd állandóan, minden nap főtt rizsből és rajta valamilyen zöldséges-, vagy hüvelyesből álló öntetből állt. Mindössze egyszer kaptam a rizsre húst, ami sáfrányos birkaoldalas volt. Jó szívvel ajánlom még a Jó Közérzet Központ (Bpest, ill. Szeged) által kifejlesztett és forgalmazott "Fitnesz menü" vitaminos, proteines biogabona-porát is, melyet néhány dl. vízzel összerázva lehet étkezések helyett fogyasztani. (Naponta 1-2 étkezést lehet helyettesíteni vele.) Kinn Tibetben ha vidékre mentem, akkor én is ezt fogyasztottam; összesen kb. 20 tasakkal fogyott el ebből, és nem voltam tőle éhes. Minden hét végén hosszabb kerékpártúrákat tettem az Indus-völgyi lámakolostorokhoz és az 5603 m. magas Khardung-La hágóra. (Ide a 39 km. úthosszon több, mint 2100 m. szintkülönbség és 7 óra körüli átlagos utazási idők.)
A csökkentett kalóriabevitel mellett mindenféleképpen javaslom a rendszeres testmozgást is! Nekem ez segített megszabadulni a felesleges -főleg a beleimre és a hasamra rakódott- testzsírtól.
Remélem válaszommal tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!