Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Melyik a legjobb fogyaszószer?...

Melyik a legjobb fogyaszószer? Szerek kombinálciója is érdekel.

Figyelt kérdés
2010. okt. 3. 06:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
A legjobb a diéta és a sport kombinációja! Tuti beválik!:)
2010. okt. 3. 07:48
 2/19 anonim válasza:

Mielött rányomtam volna a kérdésre, énis pontosan erre gondoltam.

Tehát 2 bizonyítottan müködőképes módszer van a fogyásra:

Egy: Ha kevesebbet eszel.

Kettő: Ha többet mozogsz.

2010. okt. 3. 08:30
 3/19 anonim ***** válasza:

Kiegészíteném ,úgy is le lehet fogyni :

1 Hogy kevesebbet eszel.

2 Ugyanennyit eszel ,de többet mozogsz.

3 Úgy is lehet,hogy kevesebbet eszel és semmit nem mozogsz.

4 Vagy kevesebbet eszel és többet is mozogsz.

2010. okt. 3. 08:57
 4/19 anonim ***** válasza:
Jelzem, 1. és 3. pont nálam nem jött be. Csakis diéta+MOZGÁS együttesen hat. Főleg, hogy a diétától ereszkedhet a bőr, fogyhat az izom. Ezeket edzéssel meg lehet előzni.
2010. okt. 3. 10:00
 5/19 anonim ***** válasza:
Aki fogyasztószerekkel akar lefogyni és erre x ezer forintot költ az egy idióta.Ajánlom figyelmedbe az előttem válaszolók módszereit.
2010. okt. 3. 13:01
 6/19 anonim ***** válasza:
Nekem bejött az 1. és 3. (ami egyébként ugyanaz :)), alkat kérdése szerintem.
2010. okt. 3. 13:14
 7/19 anonim ***** válasza:
2010. okt. 3. 13:17
 8/19 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet.Amely szereket próbáltam, azok inkább csak a pénztárcát fogyasztották.Kivéve eleinte egyet:a pu erh tea kapszulát.De mostmár az sem hat rám.
2010. okt. 4. 08:18
 9/19 A kérdező kommentje:
Nagyon jó hogy van ez az oldal,és az is nagyon jó,hogy rengeteg segítőkész ember van itt.Köszönet innen is az oldal létrehozóinak, fenntartóinak,és az okos, és rendes hozzászólóknak.De ez nem jelenti azt hogy nem várok még válaszokat.
2010. okt. 4. 08:29
 10/19 anonim válasza:
100%

A napokban jöttem haza közel két és fél hónapi, több helyszínen Nyugat-Tibetben 3712 illetve 3505 m.-es magasságban végzett fizikai, illetve szellemi munkavégzés után. Elutazásomkor 93-94 kg voltam, mikor hazaértem, 77,5 kg-ot nyomtam. Gyakorlatilag lement a hasamról a hosszú évek alatt felszedett úszógumi; most legénykori súlyomnál vagyok, amit meg szeretnék tartani. Sokkal jobban érzem így magam, energikusabb és fittebb vagyok, na és könnyedén közlekedem felfelé a lépcsőn 4. emeleti lakásomig. Érdekes, hogy kinn nem voltam olyan éhes, mint itthon. A tibeti emberek nem esznek levest, helyette elég sok jakvajas sós teát isznak, nekem is ezt szolgáltak fel napközben illetve ebéd után a munkahelyemen naponta 4-5-ször. Mint európainak, nekem még külön kedveskedtek kardamonos-fahéjas ízesítésű cukrozott tejes fekete-teával is. A munkahelyi ebéd állandóan, minden nap főtt rizsből és rajta valamilyen zöldséges-, vagy hüvelyesből álló öntetből állt. Mindössze egyszer kaptam a rizsre húst, ami sáfrányos birkaoldalas volt. Jó szívvel ajánlom még a Jó Közérzet Központ (Bpest, ill. Szeged) által kifejlesztett és forgalmazott "Fitnesz menü" vitaminos, proteines biogabona-porát is, melyet néhány dl. vízzel összerázva lehet étkezések helyett fogyasztani. (Naponta 1-2 étkezést lehet helyettesíteni vele.) Kinn Tibetben ha vidékre mentem, akkor én is ezt fogyasztottam; összesen kb. 20 tasakkal fogyott el ebből, és nem voltam tőle éhes. Minden hét végén hosszabb kerékpártúrákat tettem az Indus-völgyi lámakolostorokhoz és az 5603 m. magas Khardung-La hágóra. (Ide a 39 km. úthosszon több, mint 2100 m. szintkülönbség és 7 óra körüli átlagos utazási idők.)

A csökkentett kalóriabevitel mellett mindenféleképpen javaslom a rendszeres testmozgást is! Nekem ez segített megszabadulni a felesleges -főleg a beleimre és a hasamra rakódott- testzsírtól.

Remélem válaszommal tudtam segíteni.

2010. okt. 9. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!