Kért már valaki étrendet táplálkozasi tanácsadótól?
Figyelt kérdés
Pl ujvári dóri, tóth timea, lilla fitt akikre gondolok.
Elhatároztam hogy valakitől kérek, de hatha vannak jó vagy rossz tapasztalataitok
(Tisztíban vagyok a fogyás elméletével, 28 kg lement, csak unom a recepgjeimet, az étrendtervezést, kcalszámolást, meg az utolsó 7 kg nehézkesebb)
2022. júl. 22. 08:54
11/15 A kérdező kommentje:
2.5 év életmódváltással kösz, képes vagyok megtartani a súlyomat. 1.5 évig fogytam, egy éve tartom.
A konkrét neveket viszont nem lárom, akiket ajanlasz. Ha olyat nem tudsz, akkor kérlek ne kommentelj többet
2022. júl. 22. 15:32
12/15 anonim válasza:
Duciforradalom Diát ajánlom. Van receptgyűjteménye, szerintem abszolút fullos és ingyenes.
13/15 anonim válasza:
Pszihomokustol kerj tanacsot a megfelelesi kenyszeredre.
Az etrend meg ingyen osszenezheto a neten, probalgatni kell, valaki ettol fogy jobban, valaki attol
14/15 anonim válasza:
Ezek nem szakácsok, csak receptek miatt felkeresni őket dettó hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!