A Regenor hatékonyságáról és káros hatásairól van-e valakinek tapasztalata?
Felejtsd el ezeket a baromságokat. 2022 van. Tudjunk már elolvasni egy-két tanulmányt, egy-két tudományos cikket, tudjunk már meghallgatni egy-két podcastot a témában.
Mi a cél? A fogyás? Akkor miért nem tartasz egy 500-600 kalóriás deficiten alapuló diétát X hónapig? Ez az egyetlen kulcsa a fogyásnak? Sanyargathatod is magad, koplalhatsz is, költhetsz tízezreket csodaszerekre, aztán vagy le se fogysz; vagy lefogysz, de megbetegszel; vagy lefogysz, de mivel nem tanultál semmit a táplálkozásról, ezért pikk-pakk vissza is hízol. Tanulj meg kalóriát számolni; tanuld meg, mi a makrotápanyagok és mikrotápanyagok jelentősége; kezdj el egy életmódváltást, aztán minden rendben lesz. A regenort, a turbó diétát, a norbi update cuccokat pedig el kell felejteni. Ne rajtad akarjanak még jobban meggazdagodni.
A regenornak nincs semmi hatása... egy okos marketingfogás az egész...
Ad egy diétát amitől ígyis úgyis fogysz, és ad egy "csodaszert" amiért egy rakat pénzt kifizethetsz... max placebo hatása van...
A diéta mellette nem elég változatos, túl szigorú, fenntarthatatlan. A 'csodadzer'meg szimplán semmit nem csinál.
Többit 1es leirta. Ne penzt akarjunk kolteni hanem energiat befektetni. Ez a fogyás menete
"A Reg-Enor összetevői:
Tejsavó (99%), savanyúságot szabályozó anyag (almasav), L-aszkorbinsav, tartósítószerek (kálium-szorbát, nátrium-benzoát), grapefruitmag- és rost kivonat (Citrus paradisi) /grapefruitmag- és rost kivonat 83%, ivóvíz, L-aszkorbinsav/, mentaolaj (Mentha piperita L.), citromolaj (Limonis aetheroleum)"
Szerinted?
Én egyszer megkérdeztem e regenor tanácsadót, hogy miért van az, hogy tilos a tejtermék, de kötelező a tejsavó? Erre kitiltott a csoportjából. Megkérdeztem volna még, hogy miért tilos a krumpli, amikor rizst korlátlanul lehet enni? Hogy mit változtat a pirítás a kenyérféléken? De ezeket már nem állt módomban feltenni.
És persze külön kiemelik a regenorosok, egy csomó mindent azért nem ehetsz, mert tartósítószer van benne...
Az ő saját lötyijükben meg ott ez a sor:
tartósítószerek (kálium-szorbát, nátrium-benzoát)
Ezt hívják öngólnak...
abból a szempontból jó, hogy az emberek így korlátot tudnak szabni maguknak, mert azt hiszik ez csodaszer. Hát, ha a pénztárcájuk nem bánja miért ne? Ha ez kell ahhoz hogy betartsák a diétát, akkor csinálják csak :D 6000 ft 1 doboz ami 3 hétre elég, nem egy egetverő összeg, egy normális vitamin csomag 1 hónapra kb 10.000 ft, és akkor ha akarsz még mellé kollagént szedni, izületvédőt, kreatint,fehérjét blablabla... és akkor úgy valahol az 50.000 környékén leszel 1 hónapra :D
Szóval én szerintem is fszság, de hadd legyen az embereknek örömük ebben...legalább fogynak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!