Krisz92 kérdése:
Van olyan étvágycsökkentő szer ami nem káros ?
Figyelt kérdés
2021. jan. 6. 19:00
2/5 anonim válasza:
Sok minden csökkentheti az étvágyat, pl ha sok rostot eszel, és az egyáltalán nem káros.
3/5 anonim válasza:
Szűztea, szűztea kapszula, zabkorpa tabletta. Én ezeket szedem, hatásos mindegyik, de a szűztea kapszula a legjobb szerintem😊
És nem károsak nyugi, a szűztea, szűztea kapszulából napi 2 simán mehet, csak hetente 1-2 nap szünetet kell tartani (mondjuk én most 1 hónap után tartottam szünetet de látod még élek nem lett semmi bajom)
A zabkorpa tablettából napi 3x5-öt kell bevenni étkezés előtt fél órával, az is hatásos mert úgymond jól laksz vele, kevesebbet bírsz utána enni, én ebből napi 2x szoktam 5-6db-ot bevenni bő folyadékkal😁
4/5 anonim válasza:
Kaja előtt 1 nagy pohár víz, vagy pattogatott kukorica.
5/5 anonim válasza:
Nekem az vált be, hogy sokszor eszek keveset, így sosem vagyok igazán éhes. Fogyok is, eddzek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!