Rizsaa kérdése:
Mondjatok étvágycsökkentő szereket, kinek mi vált be? Egyszerűen Nemtudom magam türtőztetni állandóan ennék és minden kaja után édességet kívánok.
Figyelt kérdés
Meg is adom magamnak Nemtudom kibírni h ne. Valami kapszulára gondoltam amit csak be kapok és kész. Azt sem tudom megállni hogy kevesebbet egyek. Próbáltam már ezeket : pls
Ti milyen kapszulát próbáltatok már?
2020. febr. 13. 19:59
2/6 anonim válasza:
Adipex retard, efedrin, eca keverék, speed, kokain. 😀
4/6 anonim válasza:
Tukor elé állni ruha nélkül és egyből meglátod h nem kell az a 20. tábla csoki a héten...
5/6 anonim válasza:
Olyan ételt egyél, ami eltelít. Olajos magvak, áfonya, jó minőségű szénhidrát, rostok, saláta. Az első háromból ugyan nem, de salátából elég sokat megehetsz, nem fog ártani semmit
6/6 anonim válasza:
Ha kaja után édességet kívánsz, az nem éhség. Menj el egy terheléses, legalább 3 pontos vércukor + inzulin vizsgálatra. Ha nem vagy cukorbeteg, akkor pszichológushoz. Valami lelki űrt akarsz édességgel betömni.
Tüneti kezelésként a króm tabletta csökkentheti az édesség utáni vágyat, de nem szabad túladagolni vagy huzamosabb ideig folyamatosan szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!