Vkinek bevált már a Csala varázs fogyis tea?
Megpróbálom neked összefüggésekkel megvilágítani a dolgot, hátha meglátod benne a lényeget...
Feltalálták a himlő oltást, nincsenek himlősök
Felfedezték, hogy a fertőtlenítés megóv a fertőzésektől, nincs is annyi
Kitalálták a szemüveget, minden rövid és távollátó örül neki...
NA... Kitalálták az hájrázó övet, a csala zsuzska teát, az abtronic akárhány X-et, a fogyitabit, a betekercselést, az ilyen-olyan csodaturmixokat, és mégis egyre több a kövér ember. És érdekes módon csak azok fogynak le EZEKTŐL, akik mellette diétáztak és mozogtak... de kurv@ érdekes...Mintha anno a penicillint piros kék fecskendővel adták volna be, és azt mondták, hogy a kék szín gyógyít, nem az antibiotikum...
És ma még ezt milliónyian beszopják... hihetetlen! Hatásos a fogyika tea, meg a hájrázó öv, de még hatásosabb, ha diétázol és sportolsz mellé. A cucu lefogy, aztán isteníti a teát, meg az övet... besz@rás.
Na megvan, vagy nem érted?
köszönöm ezta szájbarágós választ!
de képzeld diétázok és futottam amíg jó idő volt! De mostanába abbahagytam és kicsit fel vagyok puffadva és fáj a hasam! A normális hashajtók csak pár nappal később hajtanak meg, ezért szeretnék olyat ami egyből pár óra múlva hat!! világos???!!!
te nagyon okos utolsó!
sztem egy tál párolt zöldség, és egykis párolt husi+ alma, nemhiszem,h rossznak számit!!!
engem az alma általában büfiztet :$
na de azért ezt a teát is kipróbálom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!