Pyruvat vagy Mega Burner?
Egyik se, mindkettő teljesen felesleges pénzkidobás.
Ha lenne ami bármennyire hatásos, nem lenne annyi kövér ember. De az emberek kövérek, csodaszer nem létezik
Bírom a sok értelmes válaszokat."nem a tablettatól fogysz"
Persze hogy nem,csak csökkenti az étvágyat,magyarul kevesebbet zabalsz.akkor mégis csak hatásos nem?
A pyruvate-ot tudom ajánlani.a másikat nem ismerem.
#7-es
Nyilván én vagyok a gyökér gyógyszerész diplomával,és valódi tapasztalattal a hátam mögött :D Ha ennyire agyatlan vagy,hogy arról dumálsz,amiről fogalmad nincs,az a te bajod,de ne terjeszd,hogy ilyen hülye vagy,mert még arc nélkül is nagyon gáz.Igen,az anyagcserét lehet fokozni ill.lassítani,ezt mindenki tudja,akinek valaha köze volt a biológiához.A többi hozzád hasonló fogyatékos soha nem próbálta,csak osztja a neki ki nem jutott észt.
Klinikailag is bizonyított,saját tapasztalat is van.Te meg csak dumálsz a semmibe ;)
8. Persze, gyógyszerész vagy :D
Ellentétben veled, én tényleg ezt tanultam, szóval erről ennyit. Ha véletlenül tényleg van gyógyszerész diplomád (vetted valahol, ilyesmi), remélem nem alkalmaznak sehol, veszélyes lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!