Eszterkeee99 kérdése:
Pyruvat One? 17/L
Figyelt kérdés
Tapasztalatokat szeretnek hallani. :) A kérdésem pedig az lenne hogy ugy mukodik-e majd a kapszula hogy nem ugy etkezem. (Dietazom de nem ugy ahogy elo van írva) emellett persze heti 4-5 másfél ora edzes azt is ahogyan en szoktam. :) 10-15 kg szeretnek leadni. értelmes válaszokat szeretnek. Koszonom :)#fogyás #PyruvatOne
2017. jan. 25. 16:50
1/2 anonim válasza:
Nem, nem fog működni az előírt étrend nélkül... legyen az pyruvat, forever c9, regenor vagy akármi... nem maga a "csodaszer" működik soha, az csak placebó... az előírt étrend az amitől fogysz... csak abban nem lenne ekkora biznisz ha nem butítanák az ostobákat fogyasztó csodaszerekkel...
2/2 anonim válasza:
Közvetlenül nem fogyaszt.. ha az anyagcsered rendben van, akkor nem kell szedned szerintem. Az enyém egy hulladék, ha diétázom, ha nem :D Nekem nagyon sokat segített a diéta alatt, szinte minden nap meglatogattam a mellekhelyiseget :D Egyéb hatását nem vettem észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!