Exilis fogyasztó tabletta vélemény?
Figyelt kérdés
Már több honapja életmód váltást csináltam. Sok idő kellett, mire megszoktam, de már most jól állok. Kaptam az exilis fogyasztó kapszulát. Szerintetek, ha tartom a diétát, akkor segít esetleg valamiben?2022. febr. 16. 22:07
1/9 anonim válasza:
Semmiben. Ezek a fogyasztó szarok nem segítenek semmit.
2/9 anonim válasza:
Mint a többi "csodaszer", vagyis semennyire nem hatásos
4/9 anonim válasza:
De árthat, mert mindennek van mellékhatása, amit a szádba veszel és lenyeled.
Olyan csodaszert még nem találtak fel amit le nyelsz és anélkül hogy hogy az egészséged károsodna.
A legveszélyesebbek a pajzsmirigy működést befolyásoló szarok, ezeket el kell felejteni És ha fogyni akarsz akkor életmódváltás. Több mozgás és egészséges táplálék.
5/9 anonim válasza:
a legtobb ilyen fogyaszto tea meg tabletta vizhajto es/vagy fosato. tehat igazi fogyast nem okoznak
7/9 anonim válasza:
3-as, nem hiszem el, hogy 2022ben vannak még olyan sötét emberek, akik azt gondolják, hogy nem árthat egy fogyasztó tabletta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!