Van valami étvágycsökkentő kapszula?
Hiába akarok fogyni és számolnám a kalóriát egyszerűen olyan farkas éhes vagyok, hogy muszáj vagyok enni és borul minden. Már annyira elegem van ebből, hogy állandóan éhes vagyok. Ha azt nézem alig eszek valamit de mégis 1800 kalóriát ír...
Ma pl. Sparos tejberizs vaniliás egy banán, ebédre brassói alap adag, megettem 6 részletbe egy tábla milkát mert nagyon éhes voltam, itthon megettem 4db toast kenyeret vajjal és csirkemell sonkával.
2-3 tojás és 2-3 db toast kenyér,
150 centi vagyok az itthoni mérlegen 65 kg de voltunk wellnesbe ott meg 71-et mutat... Mivel elég nagy belem van szerintem a 71 a real
Jó légyszi ekkora f/szságot ne írjunk hogy túl keveset eszel és raktároz a test :D Mert ez megoldás lenne az éheszésre ha tudnánk ilyet...1 kalóriából 1 kalóriányi energia vagy raktározott energiaforrás tud lenni, akármennyit is eszünk.
A zöldség értem hogy drága, de nem mind az, egy csomag retek 150 ft, heti egyszer csak belefér, ha már a tejberizsbőle gyetlen reggelid drágább :D De vezetsz répát, vagy fehérpaprikát is ezek sincsenek többe mint a banán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!