Honnan ered, ki találta ki a 6 után nem evést diéta alatt?
11.13 a gorillák ébredéstől lefekvésig esznek,mondjuk ők vegák,tehát érthető:).Szóval nem csak az ember csinálja.
Amit meg írtál étkezési tanácsadót,számomra azért furcsa,mert én olyantól fogadok el tanácsot,aki jobban néz ki mint én,nem az írásos bizonyítékait nézem,hanem a testfelépítését,testzsír%át.Pl személyi edző,vagy edzőtársaim.
Persze egy alapból hibás étkezés megváltoztatásában az általad említett is segíthet.
Mondjuk nekem nem volt gond a súlyommal soha,max a testzsíromat csökkentem 12-14%ról 8-9-re időnként.
Pont ezért a nehezen megszerzett izmaim megóvása miatt,lenne butaság részemről egy este 6-tól reggel 8-ig tartó koplalás.Az izomból fogyás diéta alatt a legrosszabb hiba ami elkövethető.
Én évek óta (gyerekkorom óta) nem eszem 6 után és már egyáltalán nem is kívánom az ételt sötétedés után. Max. egy almát eszek, ha véletlenül megéheznék este. Ennek az az értelme, hogy a legtöbb ember már csak a tévé előtt henyél, nem mozog este. Ezért könnyebben lerakódnak a kilók. Másrészt az éjszaka nem arra való, hogy emésszünk, hanem nyugodt alvásra. Ha tele eszed zsíros, megterhelő ételekkel akkor a szervezet az emésztésre koncentrál.
Természetesen, akinek nem jön be annak nem kell betartani! Minden embernek máshogy működik a szervezete.
De könyörgöm,ki eszik diéta alatt zsíros megterhelő ételeket,vagy este egyáltalán ch-t?
Nem érted utolsó?DIÉTA ALATT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!