Meghíztam mint egy büdös disznó, mèg a szagok is büdös amikor izzadok, hogy fogyjak le?
Sziasztok!
Bár számomra nem büdös, de mások számára elég büdös az izzadságom.
30kg híztam 1 év alatt!
SEGÍTSÉG!
Mozgás nélkül hogy tudnék lefogyni?
"Bár számomra nem büdös, de mások számára elég büdös az izzadságom."
Kérdező... -.- Attól hogy meghíztál, nem ad okot arra, hogy ne fürödj. Szóval irány a fürdőszoba.
a fogyás 80%ban az étrend
ha meg nem tudod megállnih ogy ne egyél mindenfélét és sokat akkor meg nem fogsz lefogyni
a kérdésedre vizsont a válasz, hogy megfelelő kiegyensúlyozott étkezéssel, kisebb adagokkal és legjobb ha mellette mozgás is van
amí] csak krédéseket irogastz ki miközben chipset, kóát, hambit eszel, hiába. ugyanez ha 3 kg csirkét 4 kiló rizzsel. a fogyás elméletben egyszerű. deficit kell
Igazatok van mindegyikőtöknek!
Fürödni szoktam amúgy, de a Németek is 2 naponta fürdenek.
Amúgy ha kevesebbet eszek akkor az elég? Nem kell mozogjak?
Nem fog lógni a bőr?
nagyon sokan fogynak úgy hogy semmit nem mozognak. ha olyan térenden vagy hogy folyamatosan hízol, akkor ha kevesebbet eszel, akkor kb tartani fogod a súlyod. azt a mennyiséget kéne megtalálni amin fogysz (pl kalóriaszámlálással). és igen, a kalóriadeficitönmagában elég a fogyáshoz
én eddig 27 kgt fogytam és nem lóg a bőröm, de striás vagyok sok ehylen. ez nagyrészt adottság függvénye is. kb 40 kilótól szokott lógni a bőr. a sport azét is előnyös, mert a zsír helyére épíed az izmot és í]y kevésbé lóg, meg nem csak laposabb leszel, hanem formásabb si, tehát kinézetre is jobb
de mondom, a fogyáshoz elég ha (megfelelően) kevesebbet eszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!