Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Milyen hatásos zsírégetők vannak?

Milyen hatásos zsírégetők vannak?

Figyelt kérdés

Nem azért mert lusta vagyok! Tornázom, és szénhidrát mentessen táplálkozom.

De pár kiló után, jó ideje megállt a fogyás:( Pedig van miből leadni. Jó pár éve 30kg adtam le, szóval nem a kitartásommal van a baj.

2010. szept. 4. 09:15
 1/7 anonim ***** válasza:
én Get Fit et szedtem,nagyon jó.
2010. szept. 4. 09:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Van róla magyar oldal, leírás?
2010. szept. 4. 09:32
 3/7 anonim ***** válasza:
szénhidrát mentes táplálkozás -> belassult anyagcsere -> megáll a fogyás........
2010. szept. 4. 10:01
 4/7 anonim ***** válasza:
szénhidrát nélkül nincs zsirégetés.
2010. szept. 4. 10:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyél, de okosan. Kell szénhidrát is, egyszerűbbeket edzés előtt, összetettebbeket pedig a nap többi részében fogyaszd. Ne csak tornázzál, ha keményíts be. Ha kicsit többet eszel, jobban fogod bírni és akkor irány futni! Amúgy meg érdemes néha néha egy egy csaló napot is beiktatni, hogy jobban menjen a dolog.
2010. szept. 4. 10:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2010. szept. 4. 10:56
 7/7 anonim ***** válasza:
A Fatminator nagyon jó, én régebben azt régebben szedtem kúra szerűen, és bár lassabban fogytam, de azóta sem jött vissza semmi.
2010. szept. 20. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!