Milyen hatásos zsírégetők vannak?
Figyelt kérdés
Nem azért mert lusta vagyok! Tornázom, és szénhidrát mentessen táplálkozom.
De pár kiló után, jó ideje megállt a fogyás:( Pedig van miből leadni. Jó pár éve 30kg adtam le, szóval nem a kitartásommal van a baj.
2010. szept. 4. 09:15
1/7 anonim válasza:
én Get Fit et szedtem,nagyon jó.
2/7 A kérdező kommentje:
Van róla magyar oldal, leírás?
2010. szept. 4. 09:32
3/7 anonim válasza:
szénhidrát mentes táplálkozás -> belassult anyagcsere -> megáll a fogyás........
4/7 anonim válasza:
szénhidrát nélkül nincs zsirégetés.
5/7 anonim válasza:
Egyél, de okosan. Kell szénhidrát is, egyszerűbbeket edzés előtt, összetettebbeket pedig a nap többi részében fogyaszd. Ne csak tornázzál, ha keményíts be. Ha kicsit többet eszel, jobban fogod bírni és akkor irány futni! Amúgy meg érdemes néha néha egy egy csaló napot is beiktatni, hogy jobban menjen a dolog.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2010. szept. 4. 10:56
7/7 anonim válasza:
A Fatminator nagyon jó, én régebben azt régebben szedtem kúra szerűen, és bár lassabban fogytam, de azóta sem jött vissza semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!