Akármelyik hat, ha diétázol és mozogsz mellette. De akkor ugye minek a tabletta, anélkül is ugyanannyi a hatás. Remélem nem gondolod, hogy beszeded a bogyót, zabálsz és lefogysz.
Persze! Sportnak hívják, adagolása ha az orvos másként nem rendeli napi 1x45 perc, vagy heti 3-4x1 óra okos étkezéssel, koplalás nélkül.:)
2010. szept. 2. 06:22
5/11 anonim válasza:
Szia!Ne szedj semmit,mert csak ártasz vele.Sajnos mindenféle készítmény forgalomban van már.Lehet hogy csak évek múlva,de előjön a mellékhatás.Sokan mindenféle hashajtós teát isznak.Teljesen tönkreteszik a beleiket,mindent kiirtanak belőle.Ebből lesz a gyomorfekély és ami még kialakul belőle.Szerintem a tabletták is ilyenek.Maradandó hatása csak a rendszeres mozgásnak van.
2010. szept. 2. 07:38
6/11 A kérdező kommentje:
kedves első! nem úgy gondoltam, hogy zabálok és fogyok....egyáltalán nem eszem sokat, de mivel egyetemre járok, mellette két műszakban dolgozom nem éppen jut idő a mozgásra.legközelebb kérdezz, mielőtt lehurrogsz....
Igen vannak olyan készítmények, amelyek bizonyítottan segítenek a testsúlykontrollban.
pl. a yohimbe, a zöld tea, a ginseng pl. tea vagy kapszula formában serkenti az alapanyagcserét és igaz kis mértékben de megnöveli a kalória felhasználást segítve a zsírégetést. De megfelelő táplálkozás nélkül keveset ér.
Nekem edzés mellett heti 50-60 dkg-ról kb 70 dkg-ra nőtt a fogyásom üteme a zöldtea kivonat szedése után.
2010. szept. 3. 03:40
9/11 anonim válasza:
Sajnos az a tapasztalatom,nincs olyan gyógyszer. Én már mindent kipróbáltam,ideig óráig jó volt pár,de ahogy nem szedtem ,vagy ettem egy fagyit annyi volt! Szerintem moletten fogok meghalni,de én elhiszem nem zabálsz. Tudom és nagyon undorító aki csak lehurrog,dumál az sem tudja mit élünk át! Kinek van kedve,több műszak után,gyerekkel a hátán futni.Segítség kéne nekünk,nem kritika :-))
2010. szept. 4. 15:22
10/11 anonim válasza:
Milyen segítségre gondolsz? Adjunk Neked időt?
Vagy kitartást, önfegyelmet?
Esetleg majd feltalálok neked valami csodaszert, ami lefogyaszt tv-nézés közben.
Amúgy én ezzel foglalkozok (segítek lefogyni embereknek), de aki nem csinálja amit kell, azzal nem lehet mit kezdeni....
Sajnos nem mindenki fogy le, aki szeretne. Ez van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!