Valaki esetleg próbálta a Black latte “fogyasztó” italt? (Többi lent)
Az lenne a kérdésem, hogy valaki próbálta e esetleg a Black latte nevű fogyasztó italt? Anyukám látta valahol reklámozni és megkért, hogy nézzek utána. Szlovákiai vagyok nem találtam semmi véleményt rola szlovakul aztán magyar oldalon találtam egyet ami alapján átverés az egész így valószínű nem rendelünk. Itt szeretnék esetleg plusz véleményt vagy tapasztalatot kérni ha esetleg valaki próbálta.
Köszi
1 hete eszem kevesebbet plusz sokat iszom hogy tisztuljak és voilá, lement egy kiló.
Szerintem a méregtelenítés is fontos, mert szorulással sem könnyű fogyni.
Ezekben a csodaszerekben viszont nem hiszek, a táplálékkiegészítők, méregtelenítők hasznosak lehetnek.
Ez a termék átverés, vannak róla honlapok is.
Én sajnos nem tudok ajánlani, de pl: gyógyszertári zöld tea mondjuk kávé helyett növelheti az anyagcserét (nem cukorral). Reggel délután 1-1 csészével. Ami viszont garantáltan acs javító az a kardió. Mindegy h szobabicaj, úszás vagy futás de a fogyást nagyban megkönnyítik. Az erősítő, tömegnövelő edzésformák szálkásítanak, jobb alakot biztosítanak, de ez a fogyáshoz néha kevés.
Mondjuk én az a típus vagyok, hogy inkább vagyok izmosabban több kiló, mint kevesebb de plöttyedt. Ilyen alkat vagyok, nem tudok lemenni 60 kiló alá mert nem is szeretem magam úgy.
Úgyhogy mindenféle diéta és mozgásforma a céltól függ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!