Hatásos ez a choco latte slim?
Sziasztok
Pár éve elég mozgásszegény életem volt és hát 30 kg elég gyorsan felrakodott rám össze szedtem megam és mozgással 10 kg-tol megszabadultam.
Viszont most lett egy új munka helyem ami elég messze van a lakhyemtőlugyhogy az egesz napom elmegy az utazással és persze a munkával
Az lenne a kérdésem hogy valakinek használt a fent említett szer ?
Ha jelezte egészségesebben étkeznék és csinálnék itthon edzési gyakorlatokat akkor biztos lenne eredménye....Vagy nem
De próba szerencse
nem próbáltam soha semmilyen csodaszert fogyásra. kevesebb kalória bevitelre kell törekedni. soha ne legyél éhes. igyál sok sima vizet, néha ásványvizet (nem ízesített). séta, torna, mozgás.
azt is megcsináltam, hogy süteményes tányérra tálaltam magamnak, mert így többnek tűnt a kaja.:) jó, ez önbecsapás, de eljutottam odáig, hogy vacsoránál csak néztem hogyan eszik családom.
Nem tudom lehet rosszul csinálok valamit de nekem nem sikerül úgy fogynom hogy viszonylag egészségesen étkezem és mellette tornázom...
Amit leadtam 10 kg az is valószínűleg azért ment le rólam mert rengeteget stresszelek
Ezért gondoltam hogy ehez a "csodaszerhez" Nyúlok
Minden esetre azért ki próbálom és majd meglátjuk hogy igaz e amit írnak róla.....
😀😀😀😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!