Érdemes Wishről ilyen slim patchet venni?
Figyelt kérdés
Gondolkodtam rajta hogy kipróbálom csak kiutdja hogy miből csinálják.2018. aug. 19. 22:44
1/5 anonim válasza:
Nem, mert placebo hatáson kívül nem csinál semmit.
2/5 anonim válasza:
Fölösleges lehúzás az egész. Ahogy az előző írta csak megpróbálja vele elhitetni,hogy hat.
3/5 anonim válasza:
Wishről amúgy sem érdemes semmit rendelni, de ez a fogyasztó tapasz meg amúgy is a kétmilliomodik átverés.
4/5 anonim válasza:
Tudom, hogy szar ezzel szembesülni, nekem is az, de jó alakja attól lesz az embernek, ha edz rá és odafigyel az étkezésére. Az összes többi módszer kamu.
5/5 anonim válasza:
Sajnos az a szomorú igazság, hogy a fogyáshoz egyrészt étrendet kell változtatni (tápanyagban gazdag, minimálisan feldolgozott vagy nyers hozzávalók) plusz a mozgás elengedhetetlen. Fogyasztó teák, meg társaik... max meghajt és görcsöket okoz.
Ne dobd ki az ablakon ilyesmikre a pénzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!