Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Kasza tibi challenge diétáról...

Kasza tibi challenge diétáról mi a vélemenyetek? Tenyleg ennyire hatasos lenne?

Figyelt kérdés
2021. júl. 28. 20:19
1 2 3
 21/28 Veronika201812 válasza:
81%
Szia egy az egyben undorítónak tartom hogy mások által kifejlesztett termékeket saját márkaként adunk el és meg gazdagodjunk a szegény kétségbeesett embereken!!! Azt hogy valaki porokat és kapszulákat szed oké jó lehet hogy peregnek le a kilók de hosszútávon tarthatatlan szóval gondoltok bele hogy havi 30 000 Ft csak Táplálékkiegészítő re ami tele van mindenféle szirszaral… Szerintem először is egy hatalmas nagy vérképet kell csináltatni hogy nincs-e hormonális probléma a hízás hátterében!Probáljatok odafigyelni hogy mit esztek gyümölcs zöldségek szénhidrát fehérjebevitelre kalória deficit be étkezdetek napi fél órát mozogjatok és menni fognak lefele a kilók szépen! A másik az hogy amikor bármelyik platformon egy ilyen jellegű kommentet odaírtam hogy mi a fogyás menete azonnal tiltva és törölve lettem és ez is mutatja azt hogy mennyire inkorrektek! Járjatok nyitott szemmel érdemes megnézni három harmad YouTube videóját nagyon sokat lehet belőle tanulni!!! (Paraszt vakítás az egész!)De én erre azt mondom hogy aki meg ennyire butus hogy nem járja körbe a dolgokat és bedől a Havi 30 000-es csoda poroknak és csodabogyóknak az meg is érdemli.
2022. jan. 19. 11:59
 22/28 anonim ***** válasza:
Jobb minta Norbi cuccok?
2022. jún. 19. 15:04
 23/28 anonim válasza:
90%

Én nagyot csalódtam bennük.

A napirenddel, étkezéssel és a magas vízfogyasztással nincs semmi gond. Azt csinálom és ezekkel is szépen mennek le a kilók.

Viszont a kapszula allergiás reakciót váltott ki nálam, így offoltam a drink-et is.

Jeleztem nekik, hogy ez volt a problémám, de nem nagyon érdekelte őket, az ügyintéző is annyit írt, hogy vizsgáltassam ki magam. Írtam róla a csoportjukban egy posztot, ahol részleteztem, hogy milyen poklon mentem keresztül az allergiás reakciónak köszönhetően (15-20 perc után csalánkiütés, ami 2 napig viszketett, rázott a hideg órákon keresztül, hasmenés, gyengeség, szédülés).

Mondanom se kell, nem engedték be a posztomat.. ez is sokat elárul. Gondolom a statisztikájukba se tették bele, hogy ilyen előfordulhat. Persze Tibi mossa kezeit, mert mindig elmondja, hogy mielőtt belekezdesz egyeztess orvossal.

Jah... Biztos mindenki előtte elmegy egy full kivizsgálásra, bevizsgáltatva azt is, hogy a kapszuláikra allergiásak vagy sem. Így a felelősség lerázva.

A más, már jobban felháborító dolog, hogy telefonon és írásban is rákérdeztem, hogy babatervezés esetén mennyire szedhetőek ezek a cuccok, amiket árulnak. Az volt minden esetben a válasz, hogy egyeztessek előtte nőgyógyásszal, meg nézzem meg azt a videót, amiben Tibi egy nőgyógyászt kérdez hasonló témában. A doki azt mondta, hogy mehet nyugodtan mindenkinek a diéta a kapszulákkal (de inkább a szoptatás utánra javasolja), viszont az lejött a videóból, hogy nem látta még sose a kapszulák összetevőit. Ez a doki hanyagsága, hogy olyanra bólogat, amit még nem is látott...

Nah, akkor csak egy infó a görögszéna magkivonatról amit a kapszulájuk tartalmaz:

Várandósság alatt ellenjavallt a görögszénamag szedése. A benne lévő szaponinok méhösszehúzódásokat okoznak, ami növeli a vetélés kockázatát. Ha nem vagy terhes, de éppen menstruálsz, akkor is jó ötlet mellőzni a görögszénát, mert a méhre gyakorolt hatása bőséges vérzést okozhat.

Persze lehet azzal jönni, hogy kis dózisban nincs vele gond, de minden szervezet máshogy reagál. Ez volt, ami a legjobban kiverte nálam a biztosítékot.

Összefoglalva: a termékek túlárazott, felelőtlenül árusított cuccok.

A napirend, étrend és a nagy mennyiségű vízfogyasztással nincs gond. Beszéltem olyannal a Challenge csoportból, aki csak ennyivel 35 kg-t fogyott december óta.

A támogató közösség jó lenne, ha beengednék a posztokat rendesen, azt is, ami nem fényezi őket. Ettől függetlenül kaptam biztató szavakat mind az ügyintézőtől, mind a tagoktól.

Ami a nagy rajongóknak rosszul eshet, de ha tetszik, ha nem így vagyok vele... Frászt kapok Tibi stílusáról, egyszerűen nem bírom hallgatni.. sose volt szimpi. Mond jókat és bíztatóakat, de ez a stílus nálam nagyon nem jön be. Irritáló.

2022. jún. 29. 11:53
 24/28 anonim válasza:

Vigyázzatok! Ez egy nagy átverés! Tapasztalatból mondom. Csak a pozitív kommenteket engedik be, vagy ők maguk írják.Én is bedőltem ezeknek és 44 e Ft-os csomagot

rendeltem.

Azóta a békésen feltett kérdésemre nem válaszolnak, nem jelentetik meg a csoportban, sőt le is tiltottak.

Csak azt tudom mondani, óvakodjatok

És ne fizzessetek ki ennyi pénzt, csak hogy a K.T. meggazdagodjon. 1200 kal diétával, vízzel és korpakapaszulával

"házilag," is le lehet fogyni.

2023. ápr. 30. 17:18
 25/28 Zsebybabuci válasza:

Tegnapi nagy csoportos élőhöz muszaj volt kommenteljek. Anna egykor példakép volt de mára egy szimpla promóter lett belőle. Egyből tiltottak🤣

Tehàt akkor csak jót vagy semmit az elvük.. miota kezdtem rajtam is csalánkiütések vannak. Meglátjuk meddig etetem magammal ezt a szart. (Mind terméket mind mesèt)

2023. máj. 2. 15:17
 26/28 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ezt komolyan kérdezed. A TopShop-os "zsírégetőgépeket" reklámozzák így, mint amit a Tibi csinál. Magyarul: Nagyjából semmit ne egyél egész nap, csak idd meg a marhaságát ami brutálisan drága. Mivel semmit nem eszel, ezért a szervezeted elkezd leépülni, kvázi csökken a testsúlyod. Erre jön Tibi barátunk és beleordítja az éterbe, hogy NÉZZÉK EMBEREK, KATI 30 KILÓT FOGYOTT A TERMÉKEMMEL!!! Holott a fogyásnak a világon semmi köze ahhoz a tízszeresen túlárazott átveréshez ami miatt több 100 millióra büntették Tibikét egyébként.

De kár pocsékolnom a szót. Úgyis megveszed, mert Tibinek hiszel. Ahogy azok az emberek is akik pár hónap alatt 900 millió forintnyi hasznot termeltek neki úgy rákaptak az átverésére.

2023. jún. 27. 16:13
 27/28 anonim válasza:
Nem tudom olvasod e még a kommenteket, de nekem több ismerősnél bevált. Most rendelem én is a start csomagot. Hiszek benne, mert láttam a végeredményt.🙂
2023. dec. 14. 11:05
 28/28 anonim válasza:
Itt nagyon sokan nem hisznek benne.Viszont másoknak nagyon sok erőt adott és ad akik túlsúlyos emberek voltak. Én úgy döntött ki próbálom és nem bántam meg, ugyanis 2hét alatt lement rólam 6kiló. További 3 hónap alatt pedig összesen 25 kiló...Igen valóban drága..de megéri ugyanis anyagilag a diéta betartása miatt vissza jön az ára... egyértelmű,hogy aki nem tartja be a szabályokat, amik nem véletlenül vannak kitalálva, nem fog neki lemenni semennyi vagy csak épp hogy. Kemény diéta mellett és elhatározás mellett igen is el éred amire annyira vágysz. A víz fogyasztása pedig elengedhetetlenül fontos. Akinek meg allergiája volt miatta őket tényleg sajnálom:(( Aki pedig úgy akar a challangel fogyni, hogy közben eszik össze vissza ugyan úgy ne is várjon csodát.. ez nem egy csoda szer hanem egy diéta támogató..Nem a challangtől fogsz lefogyni hanem vele!!!! NEM MIDEGY!!
jan. 31. 03:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!