Kasza tibi challenge diétáról mi a vélemenyetek? Tenyleg ennyire hatasos lenne?
Én nagyot csalódtam bennük.
A napirenddel, étkezéssel és a magas vízfogyasztással nincs semmi gond. Azt csinálom és ezekkel is szépen mennek le a kilók.
Viszont a kapszula allergiás reakciót váltott ki nálam, így offoltam a drink-et is.
Jeleztem nekik, hogy ez volt a problémám, de nem nagyon érdekelte őket, az ügyintéző is annyit írt, hogy vizsgáltassam ki magam. Írtam róla a csoportjukban egy posztot, ahol részleteztem, hogy milyen poklon mentem keresztül az allergiás reakciónak köszönhetően (15-20 perc után csalánkiütés, ami 2 napig viszketett, rázott a hideg órákon keresztül, hasmenés, gyengeség, szédülés).
Mondanom se kell, nem engedték be a posztomat.. ez is sokat elárul. Gondolom a statisztikájukba se tették bele, hogy ilyen előfordulhat. Persze Tibi mossa kezeit, mert mindig elmondja, hogy mielőtt belekezdesz egyeztess orvossal.
Jah... Biztos mindenki előtte elmegy egy full kivizsgálásra, bevizsgáltatva azt is, hogy a kapszuláikra allergiásak vagy sem. Így a felelősség lerázva.
A más, már jobban felháborító dolog, hogy telefonon és írásban is rákérdeztem, hogy babatervezés esetén mennyire szedhetőek ezek a cuccok, amiket árulnak. Az volt minden esetben a válasz, hogy egyeztessek előtte nőgyógyásszal, meg nézzem meg azt a videót, amiben Tibi egy nőgyógyászt kérdez hasonló témában. A doki azt mondta, hogy mehet nyugodtan mindenkinek a diéta a kapszulákkal (de inkább a szoptatás utánra javasolja), viszont az lejött a videóból, hogy nem látta még sose a kapszulák összetevőit. Ez a doki hanyagsága, hogy olyanra bólogat, amit még nem is látott...
Nah, akkor csak egy infó a görögszéna magkivonatról amit a kapszulájuk tartalmaz:
Várandósság alatt ellenjavallt a görögszénamag szedése. A benne lévő szaponinok méhösszehúzódásokat okoznak, ami növeli a vetélés kockázatát. Ha nem vagy terhes, de éppen menstruálsz, akkor is jó ötlet mellőzni a görögszénát, mert a méhre gyakorolt hatása bőséges vérzést okozhat.
Persze lehet azzal jönni, hogy kis dózisban nincs vele gond, de minden szervezet máshogy reagál. Ez volt, ami a legjobban kiverte nálam a biztosítékot.
Összefoglalva: a termékek túlárazott, felelőtlenül árusított cuccok.
A napirend, étrend és a nagy mennyiségű vízfogyasztással nincs gond. Beszéltem olyannal a Challenge csoportból, aki csak ennyivel 35 kg-t fogyott december óta.
A támogató közösség jó lenne, ha beengednék a posztokat rendesen, azt is, ami nem fényezi őket. Ettől függetlenül kaptam biztató szavakat mind az ügyintézőtől, mind a tagoktól.
Ami a nagy rajongóknak rosszul eshet, de ha tetszik, ha nem így vagyok vele... Frászt kapok Tibi stílusáról, egyszerűen nem bírom hallgatni.. sose volt szimpi. Mond jókat és bíztatóakat, de ez a stílus nálam nagyon nem jön be. Irritáló.
Vigyázzatok! Ez egy nagy átverés! Tapasztalatból mondom. Csak a pozitív kommenteket engedik be, vagy ők maguk írják.Én is bedőltem ezeknek és 44 e Ft-os csomagot
rendeltem.
Azóta a békésen feltett kérdésemre nem válaszolnak, nem jelentetik meg a csoportban, sőt le is tiltottak.
Csak azt tudom mondani, óvakodjatok
És ne fizzessetek ki ennyi pénzt, csak hogy a K.T. meggazdagodjon. 1200 kal diétával, vízzel és korpakapaszulával
"házilag," is le lehet fogyni.
Tegnapi nagy csoportos élőhöz muszaj volt kommenteljek. Anna egykor példakép volt de mára egy szimpla promóter lett belőle. Egyből tiltottak🤣
Tehàt akkor csak jót vagy semmit az elvük.. miota kezdtem rajtam is csalánkiütések vannak. Meglátjuk meddig etetem magammal ezt a szart. (Mind terméket mind mesèt)
Az a baj, hogy ezt komolyan kérdezed. A TopShop-os "zsírégetőgépeket" reklámozzák így, mint amit a Tibi csinál. Magyarul: Nagyjából semmit ne egyél egész nap, csak idd meg a marhaságát ami brutálisan drága. Mivel semmit nem eszel, ezért a szervezeted elkezd leépülni, kvázi csökken a testsúlyod. Erre jön Tibi barátunk és beleordítja az éterbe, hogy NÉZZÉK EMBEREK, KATI 30 KILÓT FOGYOTT A TERMÉKEMMEL!!! Holott a fogyásnak a világon semmi köze ahhoz a tízszeresen túlárazott átveréshez ami miatt több 100 millióra büntették Tibikét egyébként.
De kár pocsékolnom a szót. Úgyis megveszed, mert Tibinek hiszel. Ahogy azok az emberek is akik pár hónap alatt 900 millió forintnyi hasznot termeltek neki úgy rákaptak az átverésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!